Miercuri,
01.02.2023
Innorat
Acum
2°C

Conti si contese in Gara Sibiu

Astăzi, la ora 14:35, Suita Ospitalităţii a fost prezentă în gara din Sibiu pentru a le ura bun venit în oraş turiştilor care au sosit din Timişoara.

„Bună ziua şi bine aţi venit în Sibiu Baroc Update!” Acesta a fost mesajul pe care cei doi conţi şi cele două contese din Suita Ospitalităţii l-au transmis astăzi turiştilor întâlniţi în gară sau în Aeroportul Internaţional Sibiu.

O oră mai târziu, la poarta de sosiri din Aeroportul Internaţional Sibiu, Contele Alexandru de Hermannstadt, Contesa Dada de Hermannstadt, Contesa Andrada de Hermannstadt şi Contele Vlad de Hermannstadt au întâmpinat cu acelaşi mesaj, doar că tradus în trei limbi străine (engleză, franceză şi germană) turiştii care au sosit la Sibiu, din Viena.

Turiştii au fost încântaţi de întâlnirea cu cele patru personaje, fiecare oprindu-se pentru o fotografie, pe care să o păstreze ca amintire din Sibiu. Deşi ajunşi la destinaţie, mulţi turişti au rămas minute bune în aeroport, admirând costumele celor patru personaje şi felul în care conţii şi contesele salută publicul. Printre cei care au fost întâmpinaţi de Suita Ospitalităţii s-au aflat şi artişti invitaţi la Festivalul Internaţional de Teatru Sibiu.

Mâine, Suita Ospitalităţii serveşte micul dejun la Hotel Ramada Sibiu şi promovează lectura, ca soluţie de etalalare a răspunsurilor de care oamenii au nevoie.

Purtând fiecare cu ei cartea preferată, cei doi conţi şi cele două contese vor fi prezenţi mâine dimineaţă, la ora 8:30, la Hotel Ramada Sibiu, unde, alături de turiştii cazaţi, vor servi micul dejun şi vor promova totodată în rândul acestora, „Targul de Carte BOOKenthal”, organizat în perioada 24 – 27 mai 2012 în curtea Muzeul Naţional Brukenthal din Sibiu.

Prin acţiunea de mâine, Suita Ospitalităţii transmite totodată un mesaj tinerilor, pe care îi îndeamnă spre lectură şi cărti, ca principale modalităţi de a găsi răspunsuri problemelor cu care tinerele generaţii se confruntă.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

4 comentarii

hermanescu

Acum 10 ani

kitsch-ul se extinde din arta, artizanat, spre: comportament, atitudine, eveniment, comunicare...
Raspunde

Mihail Medrea

Acum 10 ani

De unde atâţia conţi şi atâtea contese într-un burg ai cărui cetăţeni erau negustori şi meşteşugari?...
Raspunde

cip

Acum 10 ani

sper k nu si-au rupt tocurile prin denivelarile din piata garii si nici n-au fost alergati de cainii \"locali\"...
Raspunde

css

Acum 10 ani

Kitch sau doar ospitalitate, bravo lor ca s-au gandit sa completeze si in oras, atmosfera de basm pe care acest festival o creeaza. Iar voua, carcotasilor, va exprim doar regrete: nu putem parfuma ospitaliatea doar cu Channel 5 de jintita si oaie- unii din noi se mai si spala!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus