Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
13°C

Inca cinci strazi intra in reparatii. Termenul este de un an

Primarul Klaus Johannis a semnat astăzi împreună cu asocierea de firme Terra Building / Vectra Service contractul pentru execuția lucrărilor pe străzile: Tudor Arghezi, strada Dobrogei, strada George Topârceanu, strada Gheorghe Asachi și strada Gheorghe Șoima.

Valoarea totală a contractului este de 1.491.939 de euro, cu TVA inclus. Conform conducerii primăriei, pe toate aceste străzi sunt prevăzute lucrări de reabilitare a rețelelor de apă și canalizare menajeră și pluvială precum și reabilitarea infrastructurii rutiere și a trotuarelor. Acolo unde spațiul permite, vor fi amenajate și locuri de parcare  sau zone verzi.

”În ultima vreme am avut o mulțime de licitații. Cred că aceasta a fost singura în care s-au calificat toți ofertanții. A câștigat, evident, oferta cea mai bună”, a declarat primarul Johannis.

Durata de execuție a acestor lucrări este de 12 luni, iar perioada de garanție este de patru ani. ”Cred că vom începe lucrările pe toate străzile vizate, ca să diminuăm termenul de execuție. Intenționăm să terminăm lucrările cât mai repede posibil”, a declarat și reprezentantul firmelor de construcție.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

19 comentarii

sibianul

Acum 11 ani

strada Masinistilor pe cand herr klaus??? da-i drumul la lucrare, sau ii dati in celalalt mandat!!!
Raspunde

@1

Acum 11 ani

Contractul de executie pe str Masinistilor a fost semnat deja si presupune reabilitarea acesteia, precum si a str. Resita. Lucrarile au inceput pe str Resita si vor continua, incepand cu luna iunie, si pe str. Masinistilor.
Raspunde

@2

Acum 11 ani

Sper ca l-ai linistit ca de vreo cateva luni tot urla pe aici. Unii cred ca totul se face numai din pocnit de degete. Rabdare oameni ca sunt multe de facut iar banii vin treptat. Ce sa facem daca pana in 2000 nu a asfaltat nimeni strazile astea. Pe vremea aia primarii aveau mintea in ceata de la bautura si erau prin excursii in lume. Sa vezi acum ce sar la comentat cocalarii comunisti anti Johannis. :))
Raspunde

ion

Acum 11 ani

Acum se cultiva acelasi [email protected] circul din strada pe bani grei,se face cam acelasi lucru.Problema e ca romanii nu -i mai dau timp[ lui Johannes.A sosit vremea schimbarii
Raspunde

CipSB

Acum 11 ani

Pana ajungeti pe Masinistilor,atentie si pe Strungului!!Mare atentie!!!
Raspunde

cetatean

Acum 11 ani

ce sa mai zicem de gusterita este un cartier uitat de johanis si de cei din conducere a asfalatast exact ce il intereseza drumul pana la cimitir dar nici aceea strada nu a afinalizat-o decat pana la jumatate, numai praf pe toate strazile sper sa nu mai votati oameni buni pe JOAHNIS VREM SCHIMABRE VOATI USL DRAGOS FLOAREA
Raspunde

Catalin

Acum 11 ani

USL isi exercita dreptul democratic prin candidatura. Cam atat, in rest bani aruncati pe geam ca oricum castiga Johannis. De fapt asa cum e si bine pentru oras.
Raspunde

@1

Acum 11 ani

@1 comenteaza de pe Adresă IP:193.186.10.10; Furnizor internet: Primaria Municipiului Sibiu ! Noi sibienii platim PRIMARIA sa stea pe net si sa COMENTEZE la articole??? RUSINE JOHANNIS ca isi pune angajatii sa comenteze pe internet. Nu cred ca intra in fisa postului!
Raspunde

@8, daca e adevarat,

Acum 11 ani

e grav ce spui. De unde ai scos informatia? Zi-ne si noua. Spune-mi si mie de unde vine IP-ul meu, te rog.
Raspunde

Tzo Baxus

Acum 11 ani

pentru uluitul de la 9: baga si tu o cautare cu Google trace IP sau look-up IP. cel care posteaza la 2: ip-adress.com/ip_tracer/193.186.10.10 ne da rezultatul ISP of this IP [?]: Primaria Municipiului Sibiu Organization: Primaria Municipiului Sibiu
Raspunde

Tzo Baxus

Acum 11 ani

pentru IP-ul uluitului: ip-adress.com/ip_tracer/188.24.230.240 ; la tine avem ISP of this IP [?]: Romania Data Systems Organization: RCS & RDS S.A. Residential Customers
Raspunde

Tzo Baxus

Acum 11 ani

pentru mine : ISP of this IP [?]: Voxility S.R.L. Organization: Zwiebelfreunde e.V. Eu sunt mai smecher si postez dupa proxy. In realitate, am provider de internet tot RDS.
Raspunde

Doar atat poti?

Acum 11 ani

Nu stii cine sunt? Ti-ai ales un nick interesant. Probabil ca te crezi istet, nu?
Raspunde

ovidiu

Acum 11 ani

Si a facut rau sau campanie electorala cel de la primarie? I-a raspuns omului legat de situatia unor strazi. Multa prostie peste voi ;)
Raspunde

@papagalul uluit si cracanat

Acum 11 ani

Nu stiu cine esti, nu-mi pasa de toti papitzoii putzitori. Subiectul era altul decat nickname-ul meu, nesatulule. Ai avut o intrebare, te-am luminat. Apoi ai deviat .
Raspunde

Am deviat,

Acum 11 ani

dar nu suficient incat sa nu pot constata ca esti un biet cretin portocaliu cu pretentii de mare hacker. Pity... for you.
Raspunde

Ionica

Acum 11 ani

primarie face campanie pe banii nostri... Johannis ii pune pe angajati sa comenteze articolele din ziare
Raspunde

Tzo Baxus

Acum 11 ani

Nu cred ca cel care a postat la pozitia 2 a facut campanie pentru Johi, cred mai degraba ce zice ovidiu (postarea nr. 14). Altminteri, mi-s la fel de dragi si pdl, si pnl, si udmr, si psd, si fdgr, si cine pulpa mea vreti voi. Toti mananca la aceeasi cantina, ne sfideaza si ne fura absolut toti la fel. Nu am solutii de iesire la lumina din aceasta situatie neguroasa. Folosesc proxy-uri pentru ca este voie, nicidecum ca am veleitati de hacker. Deviantule (morticia ?) , ai voie si tu. Pity 4 you to.
Raspunde

Tzo Baxus

Acum 11 ani

A dreaq tastatura :). Pity 4 you too.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus