Sâmbătă,
25.09.2021
Ploi Scurte
Acum
13°C

Patru sibience, prinse la furat de grilaje metalice din pavajul stradal

Jandarmii sibieni au fost sesizaţi că patru persoane de sex feminin sustrag grilaje metalice din pavajul stradal al Municipiului Sibiu.

În data de 24.05.2012, în jurul orei 23.30, un echipaj de Jandarmerie s-a deplasat, în urma unei sesizări efectuate pe numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112, pe strada George Topârceanu, din Municipiul Sibiu.

Jandarmii au observat şi oprit patru persoane de sex feminin, care transportau mai multe grilaje metalice spre domiciliul acestora, urmând ca acestea să fie valorificate la centrele de colectare a fierului vechi.

Cele patru persoane de sex feminin, cu vârste cuprinse între 17 şi 52 de ani, trei femei din Municipiul Sibiu şi una din localitatea Orlat, județul Sibiu, colectau părţi ale unor ansambluri metalice şi bucăţi de metal pe care le transportau cu un cărucior către domiciliu, şi ulterior spre locurile de colectare a fierului vechi, în scopul valorificării.

După verificările efectuate, s-a stabilit că cele patru persoane au sustras patru grilaje metalice de dimensiuni 130x30 cm, folosite la acoperirea rigolelor de colectare a apei.

Echipajul de Jandarmerie a procedat la întocmirea actelor premergătoare începerii urmăririi penale pe numele celor patru persoane, pentru săvârşirea faptei de furt calificat, prevăzută de art. 208, 209 din Codul Penal. 

Prejudiciul a fost recuperat şi predat proprietarului. Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu, spre competentă soluţionare.

Comentarii

6 comentarii

michael

Acum 9 ani

4 sibience...adica patru tiganci din sibiu voiati sa spuneti nu !? ca ma indoiesc ca cele ... patru sibience erau angajate la nu stiu ce banca , societate , sau chiar la primaria sibiului ! hai ma...ce e asa de greu sa spuneti tigani !? uite inca o data : TIGANI ! nu e greu si mai mult decat atat e si...adevarat !
Raspunde

remus

Acum 9 ani

Sibience din India sau Pakistan....de origine
Raspunde

Odin

Acum 9 ani

Nu inteleg de ce nu ii calca politia si pe astia de la centrele de colectare a fierului vechi, prea accepta tot, nu se pot pune cosuri de gunoi pe strada, capace de canal, garduri, etc. ca vin tiganii si le fura. Probabil pentru ca acei patroni platesc ceva sa fie lasati in pace...
Raspunde

gina

Acum 9 ani

politia dorme tota tiganimea asta ce umbla tota ziua prin oras pe la blocuri , case numai dupa furat nu se ia masuri sa se interzica de politia locala a mai deranja oameni pe la case si dau iama prin curtile oamenilor la furat de fier si ce apuca la containere la blocuri scormonesc toata ziua si fac o mizerie de nedescris TIGANIMEA ASTA TREBUIE LUATE MASURI DRAZNICE si ce ce colecteaza interzis activitatea daca mai colecteaza capace canal , grilaje, cabluri etc care sunt de furat
Raspunde

gina

Acum 9 ani

politia dorme tota tiganimea asta ce umbla tota ziua prin oras pe la blocuri , case numai dupa furat nu se ia masuri sa se interzica de politia locala a mai deranja oameni pe la case si dau iama prin curtile oamenilor la furat de fier si ce apuca la containere la blocuri scormonesc toata ziua si fac o mizerie de nedescris TIGANIMEA ASTA TREBUIE LUATE MASURI DRAZNICE si ce ice colecteaza interzis activitatea daca mai colecteaza capace canal , grilaje, cabluri etc care sunt de furat
Raspunde

valjan

Acum 9 ani

toata tigania aduna fier vechi ,iar uni fura utilitatile noi Hoti de acest gen sa fie aspru judecati. in urma furtisaguli ramin guri de canale descoperite ce pot cauza accidente grave
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus