Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

"Bottesch va castiga, dar nu la o diferenta foarte mare". Johannis nu spune in fata cui

Primarul Klaus Johannis a comentat astăzi șansele de reușită ale colegului său din FDGR, Martin Bottesch. ”Eu cred că are șanse acceptabile. Pentru mine sigur este cel mai bun candidat. Eu cred că va câştiga, dar nu cred că va câştiga la o diferenţă de scor foarte mare”, a spus Johannis, fără a detalia și în fața cui va câștiga Bottesch. Despre campanie, primarul a mărturisit că a fost linișită, cu câteva excepții. ”A fost o campanie destul de liniştită şi în esenţă, în limitele unei normalităţi sibiene. Câţiva candidaţi au avut câteva ieşiri inoportune, probabil atâta i-a dus pregătirea sau consilierii. În rest, campania a fost axată în principal, pe informarea alegătorului şi mai puţin pe atacuri reciproce”, a mai spus Johannis.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 421

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

27 comentarii

adevarata fiica a mamei omida

Acum 11 ani

Domnul guru, care da cu curu... in cocean. Bai, Nostradamus, sa-mi spui si mie numerele castigatoare la loto duminica asta!
Raspunde

da !

Acum 11 ani

Bottesch va fi intr-adevar primul cu procentul cel mai mare dupa Cindrea.
Raspunde

Horatiu

Acum 11 ani

da stim ca Bottesch este inaintea lui Cindrea da speram la o minune sa castige Cindrea
Raspunde

unu

Acum 11 ani

VOTEZ CINDREA!!!!!
Raspunde

buluc

Acum 11 ani

Profetul Johannis, numit in Japonia Guray Kakuru, este renumit pentru profetiile sale gresite: a zis ca Geoana iese presedinte, cu Ioha premier si nu au iesit, i-a sustinut fatis acum 4 ani pe Neagu si pe viceprimarul Popa, ambii de la PNL, indemnand sibienii sa-i voteze pe astia doi ca sa intre in Parlament si nu au intrat! Pun pariu ca si Bottesch pierde anul acesta!!!
Raspunde

X

Acum 11 ani

Un sibian care s-a interesat despre realitate, care vede dincolo de aparente, nu voteaza cu Johannis.
Raspunde

sibian

Acum 11 ani

Germanii sunt consideraţi cei mai muncitori şi cel mai puţin corupţi din cadrul Uniunii Europene (UE), conform unui sondaj efectuat în opt state europene de către Pew Research Center, citat de The Economist. Asa ca si din cauza asta o sa votezi un Neamt.
Raspunde

Odin

Acum 11 ani

@ 6. X Ce noroc pe capul nostru ca ne-ai lamurit tu ... altfel ramaneam in intuneric si trebuiau sa vina pedelaci sa ne scoata
Raspunde

@6,

Acum 11 ani

era un film, parca, \"Dincolo de aparente\". La ala te referi? Tu ce-ai vazut \"dincolo de aparente\"? Realizarile predecesorilor lui Johannis?
Raspunde

sibian

Acum 11 ani

96% dintre români, \"total de acord\" că în ţara lor corupţia este o problemă majoră si genetica. si atunci de ce sa nul alegem pe biste Nemti care nu sunt corupti si lenesi ca noi romani.
Raspunde

ce a facut 8 ani Bottesch si 12 Klaus ?

Acum 11 ani

Mult prea putin pentru sibieni dar foarte mult pentru ei, personal. 6 case in Sibiu 2 in Germania, apartamente fara numar
Raspunde

nicu

Acum 11 ani

i-mi este o scarba teribila pupatori de cururii de sasi oameni care nu stiui nimic mi-e scarba sa explic istorie
Raspunde

Adrian

Acum 11 ani

,,MOS MARTIN\'\' va castiga un loc la Aiud dupa analiza DNA, PNA ! Ar avea nevoie KLAUS de mos Martin in continuare sa-si termine ciupelile incepute dar ...teapa, NU-L VOTAM!
Raspunde

pentru nicu

Acum 11 ani

mai nicu ce istorie vrei sa explici tu ? a sasilor sau romanilor ? sasi au peste 850 de ani in Transilvania dar romani ce au ? Nu credeti ca sasi au adunat ceva proprietati in cei 850 de ani care le-au confiscat statul roman comunisti si securisti. Si acuma si lea revendicat Johannis. Ce va***grija pe voi ca Johannis are 6 case. Aia sigur nu sunt furate . Sasi sunt o natie corecta si harnica si bun gospodar. Sti cine este cei mai corupta si lenese natie in europa ? Romani si italieni de de acolo ne tragem si noi. si sti cine sunt cei mai corecti si harnici. Nemti. Si atunci de ce sa aleg un romanasi ticalos lenes si corupt de al nustru? mai citeste si tu si informeazete mai bine. Si Johannis reprezinta incredere si este un Primar modest si corect. Si nu stiu cum de mai cred uni sibien Roman ca Johannis face doar pentru sasi lui. In sibiu mai traiesc ca 2000 de sasi din 170 000 de romani. Pai atunci cum vine asta ?
Raspunde

pentru adrian

Acum 11 ani

mai adriane, esti un prost ca vb fara nici un rost. Alege tu pe cine vrei si numai vb prostii.
Raspunde

@10

Acum 11 ani

Nu uita ca in bagajul genetic al fiintei umane exista fenomenul de adaptabilitae si dupa o anumita perioada toti se pliaza pe structura majoritatii.La fel si Iohannis(nemtii).In primul mandat a fost super OK pentru ca in al treila sa devina un veritabil \"roman\"
Raspunde

patetic

Acum 11 ani

la ce s-a ajuns pt 5 lei platiti per postac: sa se scrie nemti cu majuscula!!! Ne prostituam, atata stim...
Raspunde

david

Acum 11 ani

bine zis nr. 7
Raspunde

buluc

Acum 11 ani

@7 subscriu. Primarul are dreptate, votati Iohannis si Bottesch!
Raspunde

Bogdan

Acum 11 ani

E atat de modest incat o sa crape intr-un Audi si mai nou un BMW. E atat de deschis catre oameni incat nu mai primeste pe nimeni in audienta. FOARTE BINE, EXCELENT!
Raspunde

nea joni klaus

Acum 11 ani

intre botttesch si cindrea indiferent cine castiga numai slabul de stirbet cu pdl nu .
Raspunde

Alegator

Acum 11 ani

Foarte probabil o sa piarda domnul Bottesch in fata domnului Stirbet. La diferenta mare sau mica, asta conteaza mai putin
Raspunde

Cetateanul turmentat

Acum 11 ani

Candidatul manciurian :)) saracul...
Raspunde

Sigismund H.

Acum 11 ani

A fost un semn divin, ma mancau flöcii si m-am scarpinat repede de tot. Cu siguranta o sa castige Johi si Bottesch, cu semnul nu te pui contra.
Raspunde

TOP MISTER CANDIDATI

Acum 11 ani

Locul III: Urat cu crengi: Cornel Stirbet. Uraaa! Locul II: Urat cu spume: Martin Bottesch. Uraaaa! Locul III Urat cu negi si tagma cum fraude: Klaus Iohannis. Uraaaaa!
Raspunde

SIB

Acum 11 ani

Pentru jaful de la aeroport, sa mergem la vot ca sa-i dam lui Bottesch in bot! Votez Cindrea.
Raspunde

SIB

Acum 11 ani

Pentru aroganta afisata, o sa i-o fac si lui Johannis lata! Votez Brunchea.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus