Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

Peste 230 de posturi vacante in judet

În luna iunie, angajatorii vin cu o ofertă de 237 de locuri de muncă, pentru cei aflaţi în căutarea unui serviciu sau a schimbării actualului loc de muncă, cu unul mai bun.

Potrivit Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sibiu, aproape 170 de posturi sunt disponibile în Sibiu, 41 în Agnita, iar restul de 27 în Mediaş, Cisnădie şi Avrig.

„Din totalul locurilor de munca, 29 se adresează persoanelor cu studii superioare pentru posturi de documentarist logistică, inginer constructor instalaţii, inginer de sistem software, inginer electromecanic, inginer electronist, inginer mecanic, inginer textile, pielărie, manager proiect informatic şi programator, iar restul de 208 sunt pentru persoanele fără studii superioare”, spune Zaig Steluţa, purtător de cuvânt AJOFM Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus