Sâmbătă,
28.01.2023
Ninsori Usoare
Acum
-2°C

Prima demisie dupa locale. Hambasan pleaca din UNPR

Președinte interimar al Organizației Județene Sibiu a UNPR, Ioan Hămbășan, a demisionat miercuri din funcția de conducere deținută, precum și din funcția de membru al partidului. Hămbășan susține că a plecat din cauza rezulatelor înregistrate de UNPR la nivel local. ”Am considerat că trebuie să-mi dau demisia după rezultatul alegerilor locale. A fost un eșec la care nu m-am așteptat, dar poate că acum vine altcineva care va face mult mai multe. Cred că m-am orientat greșit când am intrat în UNPR. Pe de altă parte, nici eu nu cred că am reușit să mă implic atât de mult cât ar fi fost necesar. Nu mai vreau să fac politică, las loc în UNPR pentru cineva care poate să încerce să realizeze mai multe decât mine. Dacă aș rămâne și ca membru poate s-ar simți cineva deranjat de prezența mea”, a declarat Hămbășan pentru Turnul Sfatului.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

7 comentarii

alexia

Acum 10 ani

turnul sfatului este in bezna totala! este deja ora 15.26 14.06.2012
Raspunde

si Mirela?

Acum 10 ani

?????
Raspunde

@2

Acum 10 ani

Mirela si Costica Morar sunt asteptati inapoi la PSD :)))
Raspunde

@3

Acum 10 ani

sa suga...ciorapii...
Raspunde

ptr. 4

Acum 10 ani

sa suga ciorapii cu paiul
Raspunde

eu

Acum 10 ani

la fotbal conduce dupa ureche , la politica la fel , de unde rezultate ?
Raspunde

EmaBzgWo

Acum 10 ani

Abia aştept să-i ocupe cineva lui Bădiţă locul de parrace din faţa blocului. Maşinile nu se ridică abuziv ci een baza unui regulament. Ăla e ate2t de sfe2nt ca regula de aur de la ei din partid aia cu Susţinem Guvernul şi pe preşedintele Său Traian Băsescu pe2nă la moarte şi dincolo de ea .
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus