Duminică,
22.05.2022
Acum
0°C

Studenti ULBS premiati de Intel

În perioada 16 aprilie - 16 mai s-a desfăşurat a 3-a ediţie a concursului internaţional de programare paralelă "Accelerate Your Code", organizat de Intel. Echipa ULBS s-a clasat pe locul 40 din peste 500 de participant.

Concursul a constat în optimizarea şi paralelizarea unui algoritm secvenţial dat. De la Universitatea "Lucian Blaga" din Sibiu, Facultatea de Inginerie - Departamentul de Calculatoare şi Inginerie Electrică, a participat echipa formată din studenţii Andrei Băncioiu (specializarea Calculatoare, anul III) şi Camil Băncioiu (Advanced Computing Systems, anul I).

Pentru performnața reușită, echipa ULBS a obţinut diploma "Excellent software optimization skills".

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

3 comentarii

Imre Pal

Acum 9 ani

Eu am inventat un aparat portabil de facut labba cu aplicatie in viata de toate zilele, crescand productivitatea muncii si calitatea vietii. Omu poate sa-si vada de treburile sale si aparatu face labba in locu omului.
Raspunde

*

Acum 6 ani

Ratatule, poftim cultura!
Raspunde

ItXykawHJ

Acum 9 ani

Nu stiu daca soldatul din poza de la Universitate este negru sau apare asa din cauza lumniii dar da, germanii au avut soldati negri (inrolati indeobste in Wehrmacht unde excelau ca sniper-i ) si care, fie proveneau din coloniile germane din Togo, Camerun sau Tanzania ori erau prizonieri senegalezi din armata coloniala franceza si trecuti de partea germanilor dupa caderea Frantei.In niciun caz nu erau emigranti din Germania pe vremea aceea nu se tolera asa ceva! -:))Cladirea de pe partea dreapta a bulevardului Duca din fotografia cu soldatii si masina la Gara de Nord, este fie fabrica de produse metalice a lui Rudolf Geisler infiintata in 1859 si una din primele unitati industriale din tara, fie fabrica de oglinzi a lui Zwolfer ce se afla dupa fabrica Geisler.Parti din aceste cladiri exista si astazi in spatele blocului cu libraria Ion Creanga si fac parte din Politehnica de la Gara.De asemenea, cateva ateliere ale fabricii Geisler au supravietuit pe bul. Duca pana prin anii '50 cand au fost inlocuite cu actualul front de blocuri.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus