Luni,
20.03.2023
Cer Senin
Acum
13°C

Cindrea a depus juramantul - VIDEO

 

Începând de astăzi Consiliul Județean Sibiu are un nou președinte. Ioan Cindrea a depus astăzi jurământul, în fața soției sale, Amalia Cindrea, dar și a noilor consilieri, printre care: Maria Magdalena Titonea de la PPDD  sau Petru Duca, cunoscut ca președinte al Asociației Romilor din Mărginime.

Sala Tribunalului Sibiu a fost arhiplină pentru zecii de susținători ai lui Ioan Cindrea. Printre primii care l-a felicitat, din nou, a fost Martin Bottesch, fostul președinte al CJ. ”Așa aglomerat a fost și la dumneavoastră, domnule președinte?”, a încercat Cindrea să facă conversație.

Câteva minute mai târziu, jurământul a fost rostit în fața președintelui Tribunalului, Marcel Rusu, și a prefectului Ovidiu Sitterli. ,,Jur să respect Constituţia şi legile ţării şi să fac, cu bună-credinţă, tot ceea ce stă în puterile şi priceperea mea pentru binele locuitorilor judeţului Sibiu . Aşa să-mi ajute Dumnezeu!”. Au urmat aplauze furtunoase.

La finalul ceremoniei noul președinte al CJ a declarat că urmează să aibă o întâlnire cu Martin Bottesch, imediat după acest eveniment, pentru a se pune la current cu proiectele mari, aflate în desfășurare. ”Cea mai mare grijă a mea este să nu nu-I dezamăgim pe sibienbii care ne-au ales”, a mai spus Cindrea.

Consiliul Județean Sibiu, în noua formulă, urmează să se întrunească joi pentru prima oară.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus