Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
13°C

Peste 240 de posturi vacante in judet

Angajatorii vin şi săptămâna aceasta cu oferte de muncă pentru şomerii din judeţul Sibiu. 242 de posturi aşteaptă să fie ocupate în Sibiu (172), Agnita (53), Mediaş (10) şi Cisnădie (7).

„În ultima perioadă s-a înregistrat o creştere a numărului locurilor de muncă vacante, iar pentru această perioadă, cele mai căutate posturi rămân cele de ambalator manual, confecţioner îmbrăcăminte, muncitori necalificaţi pentru construcţii şi şofer”, a declarat directorul AJOFM Sibiu, Dana Radu.

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sibiu anunaţă că din totalul locurilor de munca, 32 se adreseaza persoanelor cu studii superioare - inginer de sistem software, inginer electromecanic, inginer electronist, inginer mecanic, inginer textile, pielărie, programator, proiectant inginer mecanic, proiectant sisteme informatice, specialist îmbunătăţire procese. Restul de 210 de posturi sunt pentru persoane fără studii superioare.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

1 comentarii

RlwvFFBrrlTIKS

Acum 11 ani

Domnu' Inginer are trei numere mai mult ca mine. E un mare merit dacă ai rămas calm, dar știu că tu poți să rămeei calm și een situații een care mie eemi sare țandăra cu schjie la mare distanță; n-am să numesc cunoștința noastră comună. Vroiam doar să spun că am avut odată un profesor de la Elveția een vizită, care a ținut o cuveentare foarte interesantă ca temă, așa că m-am dus, dar a povestit ce știam deja, așa că m-am plictisit destul de repede. Ei, și atunci, uiteendu-mă een tavan și een podea, am observat că avea o șosetă roz-bonbon și una bleu-be9be9. Din punct de vedere didactic, ideea nu e rea deloc, mi-a trecut plictiseala instantaneu. Și am ținut bine mine toată povestea, deși au trecut de atunci [*murmur indescifrabil*] ani.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus