Duminică,
23.06.2024
Cer Senin
Acum
22°C

Weekend-ul aduce o noua editie a Targului de produse traditionale si ecologice

În perioda 23 - 24 iunie, la Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului se va desfăşura o nouă ediţie a Târgului de produse tradiţionale şi ecologice.

„Târgul este o activitate culturală organizată de Muzeul ASTRA, prin care se valorifică şi se promovează patrimoniul cultural imaterial, producătorii şi produsele tradiţionale, activitate ce se înscrie, alături de alte programe derulate de muzeu, în conceptul de „muzeu viu”„ spun organizatorii.

La această ediţie, şi-au anunţat participarea 15 producători care vor oferi spre vânzare atât produse din carne (caltaboş, lebăr, cârnaţi de casă, tobă, pastramă, peşte afumat), brânzeturi (telemea, brânză de burduf), prăjituri tradiţionale, dar şi produse de post: dulceţuri, gemuri, sirop, turtă dulce, zacuscă şi pâine de casă. De asemenea, va fi prezent un producător care va găti mămăligă la ceaun şi produse tradiţionale din carne.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 464

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

1 comentarii

GSVfcGNiUbt

Acum 11 ani

Bravos! censă, orice2t mă uit pe link-ul pe care l-ai dat, văd că au fost admise 10, şi nu 4 puiblcaţii (cum zici). Nu eenţeleg prea clar ce eenseamnă "reviste" - termenul se referă, de obicei, la o "puiblcaţie periodică". Oricum, e de felicitat ce faceti la Revista Transilvania - şi este exasperant că ea este singura revistă lunară cotată aşa, din Ro!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus