Vineri,
28.01.2022
Innorat
Acum
2°C

Gafa: Eftimie Costeiu s-a nascut la 01.013.2948!

Eftimie Costeiu s-a născut la data de 01.013.2948. Eroarea a apărut în mesajul de condoleanţe transmis după decesul lui Eftimie Costeiu, din partea preşedintelui Consiliului Judeţean Sibiu, Ioan Cindrea. ”Eftimie Costeiu s-a născut la 01.013.2948 şi a decedat în 22.06.2012. La Consiliul Judeţean Sibiu a ocupat funcţia de preşedinte în perioada 2000 – 2002. Profesional, în perioada 1987-1990, Eftimie Costeiu a ocupat funcţia de director economic al Fabricii Balanţa, societate sibiană cu o tradiţie de peste un secol în producerea aparatelor de cântărit. Din 1990 până în 2000, Eftimie Costeiu a fost director general al SC Balanţa SA, iar din 2000 până în 2012, a fost acţionar majoritar al acesteia”, scrie în comunicatul transmis de biroul de presă al Consiliul Județean.

În același mesaj, președintele CJ Sibiu, Ioan Cindrea a transmis un mesaj de condoleanțe. ”În numele meu şi al colegilor mei din Consiliul Judeţean Sibiu, doresc să îmi exprim regretul pentru tragica dispariţie a domnului Eftimie Costeiu, cel care a fost preşedinte al instituţiei, în perioada 2000-2002, perioadă în care a avut o contribuţie importantă în promovarea şi susţinerea dezvoltării economice şi sociale a judeţului nostru.
În aceste momente de grea încercare şi suferinţă pentru familia Costeiu, doresc să le trasmit că le suntem alături şi le împărtăşim tristeţea. Dumnezeu să îl odihnească în pace!”, Preşedintele Consiliului Judeţean Sibiu – Ioan Cindrea.

Comentarii

15 comentarii

Gafeurii sunt fostii

Acum 9 ani

Comunicatul a fost transmis de ffunctionarii lui Bottesch. Cindrea n-a apucat sa-si constituie echipa. L-au sabotat cumva pe noul presedinte?
Raspunde

Iar

Acum 9 ani

o stire tipica pentru gazeta asta de 2 bani! La cate \"gafe\" faceti voi (de tastatura, din nestiinta, din prostie pura) ati putea sa va abtineti de la astfel de comentarii, nimicurilor!!! A murit un om (bun, rau, cum o fi fost) si voi, in loc sa pastrati decenta intr-un astfel de moment trist, va dati vigilenti. Sunteti, din nou, de tot rahatul, la fel ca si cu stirea de acu\' cateva zile, cu \"paparazzi\" vostri si fostul prefect. Patetici, jalnici, neica-nimeni, asta sunteti.
Raspunde

RUSINE

Acum 9 ani

astia il saboteaza pe CINDREA, care tine angajatii lu Bottesch. In loc sa ia oameni de la PSD, care au facut atatea pentru el....
Raspunde

la cat rau a facut...

Acum 9 ani

pe morti numai de bine...
Raspunde

Apila non captat muscas

Acum 9 ani

A fost presedintele Consiliului Judetean Sibiu din iunie 2000 pana in septembrie 2001. A stiut sa lucreze cu oamenii, a fost un om de actiune, dinamic, vertical. A lasat o echipa de profesionisti in urma, care nu se mai regaseste azi in organigrama CJS. Dumnezeu sa il odihneasca!
Raspunde

wtf

Acum 9 ani

a falimentat balanta pe care a pus mana in peroada privatizarilor MEBO. Fostii angajati ii transmit odihna vesnica !
Raspunde

eroare

Acum 9 ani

comunicatul a fost dat tocmai de noul purtator de cuvant,angajat de 2 zile , donisoara Izabela,cunoscuta drept Iza,de la mediafax ! Sigur,este o o gresala regretabila,dar nu este un capat de tara..si oricum in fata mortii ticalosiile si speculatiile ordinare nu-si au rostul!
Raspunde

Alin

Acum 9 ani

bine ca ai angajat-o pe IZA! Felicitari dl. Cindrea pentru alegerea facuta!!! Meriti aplauze... deci ati REUSIT IMPREUNA! Parca pana acum citeai orice comunicat si dupa aceea ii dadeai drumul!!! Vezi cum te schimbi un pic GRESESTI! Nu este bine sa schimbi echipa de pana acum!
Raspunde

lol

Acum 9 ani

Care-i aia Iza, femeia barbat bine?
Raspunde

vasile

Acum 9 ani

pai Iza numai gafe face.
Raspunde

Pentru Lol

Acum 9 ani

Avem nevoie in judet de oameni dupa chipul si asemanarea lu\' barbie. Bravoooo de la Agerpres la Atlassib si inapoi si acu tocami in varfulll.... suc...ceselor
Raspunde

vasile

Acum 9 ani

si a iubit satul natal
Raspunde

vasile

Acum 9 ani

si a iubit satul natal
Raspunde

x

Acum 9 ani

ce coicidenta in 2000 o ajuns presedintele consilului judetean da si actionar majoritar la balanta . ha ha un mare hot si inca o data DUMNEZEU o facut dreptate lo trimis la dracu sa se ocupe de el ,ce so ars pe pamant apai acum
Raspunde

fost balanțist

Acum 2 ani

Răposatul Eftimie Costeiu a avut-o ca amantă de Elena Băndean(care a fost gestionara fostului magazin Balanța din 1999 până în 2014).
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus