Marţi,
05.07.2022
Cer Senin
Acum
21°C

La Muzeul in aer liber se sarbatoreste Ziua Sugarului

Dacă aveţi un copil mai mic de doi ani, atunci duminică, 1 iulie, sunteţi aşteptaţi la Muzeul în aer liber pentru a vă distra alături de micuţul dumneavoastră şi alţi copii, care vor fi prezenţi la Ziua Sugarului.

Ziua Sugarului este o zi cu şi pentru copilaşi, unde părinţii îi pot aduce pe cei mici pentru a participa la concursurile deja cunoscute - Cross-ul Bebe, pe mochetă, Cross-ul Bobocel, Miss şi Mister Bebe, Miss şi Mister Bobocel.

„Pentru mămici şi tătici pregătim un program special, atât concursuri instructive şi distractive: „Mămica ŞtieTot”, „Tăticul Priceput”, cât şi consiliere pre- şi postnatală asigurată de specialiştii Centrului Medical Alessia şi ai celor din partea Asociaţiei Mâini Unite – din dragoste pentru copii. Masajul bebeluşului - demonstraţii individuale, tehnici de masaj pentru relaxarea bebeluşului, exerciţii – elemente psihoterapeutice în vederea dezvoltării abilităţilor empatice şi capacităţii de relaţionare părinte – copil, gimnastica gravidei şi cursurile Lamaze, alăturate răspunsurilor individuale la întrebările părinţilor sunt doar câteva dintre elementele oferite la Ziua Sugarului de Centrul Medical Alessia. Aşadar, veniţi duminică, 1 iulie, în Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului, cu mic, cu mare şi cu suzeta la purtător, pentru a sărbători împreună cea de-a VII-a ediţie a Zilei Sugarului”, au declarat organizatorii.

Evenimentul se va desfăşura între orele 10:00-18:00, la Etno Tehno Parc (aflat în Muzeul în aer liber). Intrarea este gratuită.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus