Duminică,
17.10.2021
Light Intensity Drizzle
Acum
9°C

La Muzeul in aer liber se sarbatoreste Ziua Sugarului

Dacă aveţi un copil mai mic de doi ani, atunci duminică, 1 iulie, sunteţi aşteptaţi la Muzeul în aer liber pentru a vă distra alături de micuţul dumneavoastră şi alţi copii, care vor fi prezenţi la Ziua Sugarului.

Ziua Sugarului este o zi cu şi pentru copilaşi, unde părinţii îi pot aduce pe cei mici pentru a participa la concursurile deja cunoscute - Cross-ul Bebe, pe mochetă, Cross-ul Bobocel, Miss şi Mister Bebe, Miss şi Mister Bobocel.

„Pentru mămici şi tătici pregătim un program special, atât concursuri instructive şi distractive: „Mămica ŞtieTot”, „Tăticul Priceput”, cât şi consiliere pre- şi postnatală asigurată de specialiştii Centrului Medical Alessia şi ai celor din partea Asociaţiei Mâini Unite – din dragoste pentru copii. Masajul bebeluşului - demonstraţii individuale, tehnici de masaj pentru relaxarea bebeluşului, exerciţii – elemente psihoterapeutice în vederea dezvoltării abilităţilor empatice şi capacităţii de relaţionare părinte – copil, gimnastica gravidei şi cursurile Lamaze, alăturate răspunsurilor individuale la întrebările părinţilor sunt doar câteva dintre elementele oferite la Ziua Sugarului de Centrul Medical Alessia. Aşadar, veniţi duminică, 1 iulie, în Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului, cu mic, cu mare şi cu suzeta la purtător, pentru a sărbători împreună cea de-a VII-a ediţie a Zilei Sugarului”, au declarat organizatorii.

Evenimentul se va desfăşura între orele 10:00-18:00, la Etno Tehno Parc (aflat în Muzeul în aer liber). Intrarea este gratuită.

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus