Luni,
28.11.2022
Partial Noros
Acum
6°C

CL Sibiu 2012 – 2016: FDGR a luat tot

Toate cele cinci comisii de lucru ale Consiliului local Sibiu sunt conduse de reprezentanții FDGR. Cu o majoritate mai numeroasă decât în ultimii patru ani, reprezentanții formațiunii conduse de Klaus Johannis au păstrat și conducerea Comisiei sociale, una dintre cele mai solicitate comisii atunci când vine vorba de fondul locativ al orașului.
Practic, în ședința de constituire a noului Consiliu local majoritatea FDGR a continuat ceea ce a fost început în urmă cu patru ani: a menținut conducerea tuturor comisiilor de specialitate, atât la nivel de președinte, cât și de secretar.
Viceprimarul Astrid Fodor a fost aleasă, în continuare, în fruntea Comisiei de buget, finanțe și administrare a domeniului public și privat. Comisia juridică este condusă de Helmut Mathes, iar cea de comerț și servicii publice de către Hermann Gerold.
Gerhard Leopold conduce în noul mandat Comisia pentru dezvoltare urbanistică, iar Marianne Fritzmann pe cea pentru învățământ, cultură și sănătate. Marianne Fritzmann a fost aleasă, la propunerea reprezentanților FDGR, să conducă în continuare Comisia socială a Consiliului local Sibiu.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

ana

Acum 10 ani

Felicitari sefilor comisiilor, avem in credere in ei si le dorim succes in munca.
Raspunde

vio

Acum 10 ani

pai daca i-a ales sibienii in majoritate normal ca ei trebuie sa conduca si comisiile, ca doar n-o s-o puna pe Brunchea
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus