Miercuri,
26.01.2022
Ceata
Acum
-6°C

A murit Helmut Mathes, fost consilier local și director al Honterus

A murit Helmut Mathes, fost consilier local și director al Honterus

Tipografia Honterus anunță stingerea din viața a lui Helmut Mathes, fost consilier local și director al tipografiei Honterus din Sibiu.

”Câteodată, cuvintele nu sunt de ajuns. Regretăm nespus plecarea dintre noi a colegului nostru, Helmut Mathes. A fost alături de noi încă de la început, un veritabil pilon al societății. Suntem alături de familia sa. Ne va lipsi, pentru mult timp de acum înainte.”, au transmis reprezentanții editurii Honterus într-un mesaj postat pe pagina de facebook.

Un mesaj de regret a fost transmis oficial în această dimineață și de reprezentanții Forumului Democrat al Germanilor din România, al cărui cosilier local a Helmut Mathes a fost.

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

2 comentarii

Ludmila

Acum 1 an

DOMNUL să-l odihnească vesnic pe dl Mathes, atât cât l-am cunoscut lucrând alături de dumnealui, a fost un OM cu un bun simt si omenie extraordinare. A iubit si respectat această țară si Sibiul rămânând aici atunci când toți plecau, desi ar fi putut alege oricând alternativa plecării. Imi aduc aminte când s-a întors după prima ieșire in Germania in anii '90, înainte de a povesti colegilor cum a fost, ne-a cerut voie să bea "de la robinet" o cană cu "apă adevărată" de Sibiu !! DUMNEZEU SĂ-I BINECUVANTEZE SUFLETUL !
Raspunde

xy

Acum 1 an

Dumnezeu să-l odihnescă! Am avut privilegiul să lucrez cu domnia sa în cadrul unui parteneriat și a făcut tot posibilul ca rezultatele să fie la superlativ. În plus, zâmbetul permanent, bunul simț care răzbătea din ADN, înțelegerea oricărei situații, a făcut ca relația profesională să fie de excepție. Condoleanțe doamnei profesoare Mathes și fiicei!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus