Miercuri,
28.09.2022
Partial Noros
Acum
13°C

Scoala de teatru de la Sibiu premiata la Bratislava

Actriţele Veronica Arizancu și Iulia Maria Popa au obținut premiul pentru interpretare feminină în cadrul Festivalului „Istropolitana Projekt” de la Bratislava. Cele două actrițe interpretează rolurile principale din spectacolul „Femeia ca un câmp de luptă în războiul din Bosnia” ce a reprezentat Departamentul de Artă Teatrală din cadrul Universității „Lucian Blaga” din Sibiu la acest festival.

Festivalul – concurs de la Bratislava este organizat o dată la doi ani și oferă tinerei generații de actori posibilitatea de a-și expune creațiile într-un mediu creativ și competitiv. Pe lângă reprezentațiile programate în concurs, organizatorii evenimentului propun atât actorilor, cât și tinerilor critici și manageri de teatru o serie de întâlniri și ateliere de lucru ce au loc pe toată durata festivalului.

„Femeia ca un câmp de luptă în războiul din Bosnia” este o montare după un text de Matei Vișniec și prezintă atrocitățile războiului printr-o serie de scene de un puternic dramatism.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus