Joi,
18.04.2024
Innorat
Acum
5°C

Blaga cu un pas afara. "Pana dupa-amiaza stim"

Biroul permanent al Senatului a decis convocarea unei sesiuni extraordinare pentru revocarea din funcția de președinte al Senatului a lui Vasile Blaga. Ședința a fost programată la ora 17. ”O să vedem ce decizie se ia, nu mă pot pronunța acum. Vom vedea după-amiază”, a declarat senatorul PSD, Viorel Arcaș. Biroul permanent al Senatului a decis, marţi, convocarea unei sesiuni extraordinare a acestei camere la ora 17.00, pentru revocarea din funcţie a preşedintelui Senatului, Vasile Blaga, şi alegerea unei noi persoane. Biroul permanent s-a întrunit în absenţa preşedintelui Senatului, Vasile Blaga. Au fost prezenţi la şedinţă 7 din cei 11 membri ai Biroului şi, potrivit lui Ioan Chelaru (PSD), aceştia au votat în unanimitate convocarea sesiunii extraordinare.

Au fost prezenţi doar reprezentanţi ai USL şi liderul de grup de la UDMR.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 256

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus