Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
14°C

Bacalaureatul la Sibiu: 2.725 de liceeni au participat la proba obligatorie a profilului

2.725 de elevi sibieni au susţin miercuri, 4 iulie, proba obligatorie din cadrul examenului de Bacalaureat, la matematică. La nivelul judeţului Sibiu, 259 de elevi nu s-au prezentata la examen, iar un elev de la Colegiul Tehnic Independenţa a fost eliminat din examen după ce a fost prins cu telefonul în bancă.

„La proba matematică am avut un singur eliminat, pe care comisia l-a surprins cu un telefon mobil în bancă. În restul centrelor nu au fost probleme, iar acum mai aşteptăm şi ultima probă, din 6 iulie”, a declarat inspectorul general al Inspectoratului Şcolar Judeţean, Constantin Gorun.

La matematică subiectele au fost diferite în funcţie de specializarea urmată: matematică-informatică (M1), ştiinţe ale naturii şi profil tehnologic (M2), pedagogic (M4).

Probele scrise ale examenului de Bacalaureat se vor încheia vineri, 6 iulie cu proba la alegere a profilului şi specializării.

Rezultatele vor fi afişate duminică, 8 iulie, contestaţiile se vor putea depune în 9 iulie, iar rezulatele finale vor fi afişate în 13 iulie.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus