Luni,
23.05.2022
Acum
0°C

Amenzi in valoare de 4000 de lei pentru opt pescari sibieni

Opt sibieni, cu vârste cuprinse între 35 şi 55 de ani, au fost identificate şi sancţionate cu avertisment sau amendă, în valoare totală de 4000 lei, de către jandarmi, pentru pescuit fără documente de autorizare şi/sau prin mijloace interzise de lege.

Vineri, 29 iunie 2012, între orele 16.30-21.00, un echipaj de Jandarmerie de la Detaşamentul1 Mobil şi un echipaj de la Grupade Supraveghere şi Ordine Publică Avrig-Sălişte, însoţiţi de câte o echipă de la Asociaţia Judeţeană a Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi, Asociaţia Naţională pentru Pescuit şi Acvacultură, Asociaţia EPAL RO ECO PROTECTION (custode al ariei protejate Avrig - Scorei – Făgăraş), au efectuat verificări cu privire la respectarea legalităţii pescuitului în apropierea barajelor Scorei, Avrig, în apropierea localităţilor Arpaşu de Jos şi Porumbacu de Jos, respectiv în zona oraşului Avrig.

„Echipele mixte au verificat aproximativ 50 de persoane cu privire la deţinerea documentelor necesare pescuitului şi a modului de efectuare a acestuia. Jandarmii au aplicat opt sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 4000 de lei, în baza O.U.G. 23/2008 privind pescuitul şi acvacultura,pentru pescuit fără a deţine permis în acest sens şi pescuit cu unelte de plasă tip ”, transmit reprezentanții Inspectoratului Județean de Jandarmi Sibiu.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

1 comentarii

doots

Acum 9 ani

Ar trebui zilnic efectuate si tot ar avea clienti!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus