Duminică,
21.04.2024
Partial Noros
Acum
6°C

Da, acesta e Sibiul! La Teatrul Gong a fost montat rastelul celor de la Bicicleta zilnica

La câteva ore după ce a devenit publică istorioara legată de rastelul de biciclete pe care Tudor Popa nu a reușit să îl monteze în fața Teatrului Gong, inițiatorul campaniei Bicicleta zilnică a fost contactat de conducerea instituției de cultură. După întâlnirea Mihaelei Grigoraș, directorul Teatrului, cu Tudor, ultimul rastel din cadrul campaniei Bicicleta zilnică a fost montat în fața Teatrului.

În cursul zilei de ieri, Tudor a povestit cum i-a fost respinsă propunerea de a amplasa în fața Teatrului unul din cele peste 30 de rasteluri pentru biciclete din cadrul campaniei Bicicleta zilnică, inițiativă susținută din fonduri private. Propunerea blogărului a primit refuz din partea a doi angajați ai Teatrului, a căror decizie nu putea fi explicată azi de colegii lor: în curtea instituției de cultură tocmai ce a fost amenajată o parcare acoperită unde fiecare își poate adăposti bicicleta cu care a venit la serviciu.

Foto


 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus