Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
15°C

Miercuri spre joi, Apa – Canal intrerupe furnizarea apei

Sibienii care locuiesc în perimetrul delimitat de străzile Alba Iulia – Calea Turnișorului – Calea Șurii Mici – Linia CFR – Râului – Metalurgiștilor, precum și cei din cartierele Terezian, Țiglari, Gara Mică și zona Obor – ”Marmeladă” nu vor avea apă la robinete pentru câteva ore în noaptea de miercuri spre joi. Pentru a reduce neajunsurile cauzate de oprirea distribuției, reprezentanții Apă-Canal au luat decizia de a întrerupe furnizarea apei între orele 23:00 – 03:00 în noaptea amintită. În aceste patru ore, angajații societății vor efectua o serie de lucrări de intervenție asupra conductei  DN 600, de sub Calea Turnișorului, anunță conducerea SC Apă Canal SA.
Relaţii suplimentare pot fi obţinute la Dispecerat, tel. 0269.222.777 sau telverde 08008.202.202.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus