Vineri,
29.03.2024
Innorat
Acum
12°C

Ponta: Basescu primea bani de la Blejnar

 

Premierul Victor Ponta l-a acuzat pe preşedintele suspendat Traian Băsescu că l-a protejat pe fostul şef al ANAF Sorin Blejnar, transmiţând procurorilor prin intermediul televiziunii publice să nu se atingă de acesta, deoarece Blejnar "îi ducea lui bani". "Pe Blejnar, cel care astăzi, în sfârşit, este cercetat cu toată reţeaua lui pentru zeci de milioane de euro evaziuni şi mită, cine l-a ţinut ? De câte ori îl acuzam, preşedintele Băsescu ieşea şi spunea: «Blejnar e bun, Blejnar e cinstit». De ce era cinstit? Că îi ducea lui bani, de asta era cinstit! Asta o să putem să dovedim după 29 iulie, că acum le este încă frică de Băsescu, care are dosare, care îi ameninţă pe toţi, care le înregistrează telefoanele. Dosarul cu Blejnar acum de abia, în sfârşit, după atâţia ani în care şi eu, şi câţi alţi am zis, dar Băsescu mereu, de câte ori erau dovezi cu Blejnar, făcea o emisiune la TVR şi zicea: «Blejnar e foarte bun, e foarte cinstit, uite ce bun e ANAF» Îl ţinea, îl proteja, dădea semnal către procurori: «Lăsaţi-l, că ăsta e omul meu!»", a spus Ponta, la Antena 3, citat de Mediafax.
Blejnar a fost numit la conducerea Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) în ianuarie 2009 de către premierul Emil Boc şi revoxat din funcţie în aprilie 2012 de către premierul Mihai Răzvan Ungureanu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

7 comentarii

DUDU

Acum 11 ani

basescu si blejnar sint cinstiti????? e clar Romania se scufunda cu ei.// locul lor langa Nastase
Raspunde

adrian

Acum 11 ani

De ce nu incepe Ponta si Guvernul lui sa faca ordinde? Da doar din gura. Doua luni de zile , doar garagara. Ne duce si asta si Crina de nas. Pentru ei doi a avut timp nsa-si ia functii si prerogative, pentru alegatori, nu. Sa ne mai lase cu televizorul si la munca, nu pe ecrane.
Raspunde

adrian

Acum 11 ani

De ce nu incepe Ponta si Guvernul lui sa faca ordine? Da doar din gura. Doua luni de zile , doar garagara. Ne duce si asta si Crina de nas. Pentru ei doi a avut timp nsa-si ia functii si prerogative, pentru alegatori, nu. Sa ne mai lase cu televizorul si la munca, nu pe ecrane.
Raspunde

un amarastean

Acum 11 ani

nise tot spune ca e criza eu decind mam nascut tara asta a fost tot in criza dar depinde si la cine este criza ca parlamentari astia de cind ne conduc is tot mai prosperi sa ne spuna si noua reteta succesului ca poate asa iesim si noi din criza sucesuri si sa traiti bine nu noi ci ei
Raspunde

cici

Acum 11 ani

banii pe care ii primea Basescu de la Blejnar erau cumva intrmediati prin Daciana?
Raspunde

mda

Acum 11 ani

blejnar-comanita --- basescu. cam asta era mersul banilor
Raspunde

bibilica

Acum 11 ani

De la inceputul campaniei, nimic nu l-a infuriat mai mult pe presedintele suspendat decat faptul ca altcineva decat el, si anume Crin Antonescu, a condus sedinta CSAT. Criza de nervi, amenintarile, acuzatiile de tradare nationala pentru asa zisa incercare de destructurare a serviciilor, toate acestea ne-au aratat chipul sau adevarat si faptul ca in servicii sta adevarata lui putere, ca a condus cu ajutorul serviciilor, ca are mentalitate de securist si ca fara servicii se simte pierdut.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus