Sâmbătă,
04.02.2023
Ninsoare
Acum
-1°C

Cvartetul Eisenmarkt la muzeul Brukenthal

Cvartetul Eisenmarkt a concertat sâmbătă şi duminică la muzeul Brukenthal din Sibiu, iar muzica baroc a răsunat în curtea muzeului, însufleţind publicul prezent.

Asociatia Sibiu 1191 a organizat în cadrul programului “Ministagiunea de muzică şi teatru cu specific baroc”, primele două concerte cu cvartetul Eisenmarkt, urmând ca în luna august să fie alte două momente muzicale. Acest eveniment face parte din calendarul Agendei Culturale a Municipiului Sibiu, încadrat în proiectul Sibiu Baroc Update.

„Evenimentul şi-a propus să promoveze interpretarea autentică a muzicii baroc, cu procedee interpretative bazate pe studiul vechilor tratate şi cu instrumente de epocă sau copii ale acestora. Curtea interioara a muzeului Brukenthal, o locaţie extrem de generoasa, ce reflecta cel mai bine atmosfera barocă în Sibiu, a fost locul ideal pentru un concert alcătuit cu mare grijă de cei patru muzicieni din cvartetul Eisenmarkt”, au spus organizatorii.

În perioada următoare, până în 15 septembrie, sibienii vor mai avea ocazia să se bucure de alte concerte de muzică barocă, dar şi de spectacole de teatru în cadrul proiectului “Ministagiunea de muzică şi teatru cu specific baroc”.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus