Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
12°C

PNL Sibiu a trimis 500 de liberali la mitingul anti-Basescu de la Brasov

 

Peste 500 de liberali sibieni s-au alăturat celor 7.000 de participanţi la mitingul anti-Bãsescu desfãşurat marţi, în Piaţa Sfatului din Braşov. Delegaţia sibianã a fost condusã de deputatul Mircea Cazan. „Suntem alãturi de români pentru a demonstra împotriva regimului tiranic al lui Traian Bãsescu. Regimul Băsescu a însemnat tot ce se poate mai rău: corupție fără precedent, minciună fără limită, furt din banii publici pentru clientela politică a PDL, dar mai ales sărăcie pentru milioane de români. A venit momentul să se facă dreptate, să se termine odată cu acest regim! Prezenţa cetãţenilor nemulţumiţi într-un număr aşa de mare la Braşov aratã cât de mult rãu a fãcut ţãrii Bãsescu. Pe 29 iulie, românii vor scăpa de Traian Băsescu și vor spune DA, pentru cã vrem să eliberăm România de Băsescu şi vrem un nou început pentru toţi românii”, a declarat Cazan.
 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

21 comentarii

ben

Acum 11 ani

faceti ce trebuie pentru economie pentru evaziune fiscala justitie,invatamant,sanatate si multe altele si nu ne dezamagiti ca de CHIORPEC ne ocupam noi dar si pe voi va avem in vedere,ca n-am uitat chiar tot dince-ati facut sau n-ati facut,ca pe Chiorpec SI PDL-eu, voi i-ati adus la guernare prin felul cum ati condus tara ca si voi ati furat de la buget mai mult ca ei,care au avut ghinion ca au imprumutat si-au taiat vanituri de peste tot.Vedeti de taxa auto pe care voi ati introdus-o,iar CHIORPECUL a spus ca-i imorala si i-ati adus voturi cu ea ATi vandut resurse de petrol pe nimic si-n mare graba, abia descoperie si castigate de la ucrainieni l
Raspunde

Adam

Acum 11 ani

Cazan, traseistu, vorbeste de rau despre un presedinte pentru care a lucrat. Nu-i de mirare. Cazan si-a dorit cariera politica indiferent despre ce partid a fost vorba. El nu a ajuns sa aiba convingeri. Lui ii placa doar banii, puterea si... aparitiile in presa. Halal liberal!
Raspunde

spiranta

Acum 11 ani

Mai are \"rat\"sa \"grohaie\" si sa jigneasca??!!Sper ,ca de la Sibiu,ACESTEA sa fie voturile, pentru DA!!(500) !
Raspunde

Desteptu

Acum 11 ani

Cazan , asa cum a promis , va pleca din tara daca nu le iese pasentza. Stiti voi , el are multe bube ramase de la Radiocom !
Raspunde

un sibian

Acum 11 ani

voyez nu...
Raspunde

bes

Acum 11 ani

Parca referendumul era despre Traian Basescu, dar schimbarea subiectului vad ca este la moda.
Raspunde

Cand baba se piaptana pe ascuns

Acum 11 ani

Si cand tara arde
Raspunde

jyjy

Acum 11 ani

Vrei să scapi de Băsescu? Hai la referendum! Vrei o Românie normală? Hai la referendum! Pe 29 iulie românii vor spune DA, vrem să scăpăm de Traian Băsescu.
Raspunde

Gheorghe

Acum 11 ani

Românii au plătit, cu vârf şi îndesat, costurile crizei, regăsite în tăierile anunţate de Traian Băsescu şi executate de guvernele PDL. Băsescu şi ai lui nu au plătit deloc, îmbogăţindu-se fără precedent pe timp de criză. Acum, după ce toţi ceilalţi pedelişti au fost înlăturaţi, Băsescu este singurul hop care mai stă între români şi perspectiva unei vieţi liniştite, dar şi a unei răzbunări de mult aşteptate.
Raspunde

Toma Rebreanu

Acum 11 ani

Insasi Traian Basescu a afirmat ca daca va reveni la Cotroceni va incepe un nou tur de taieri de pensii si salarii. Ne-am saturat! Cerem demiterea si urmarirea penala a lui Traian Basescu
Raspunde

Toma Rebreanu

Acum 11 ani

Criza, pentru Traian Basescu a reprezentat un pretext pentru a se imbogati pe spatele nostru. Insusi Traian Basescu a afirmat ca daca se va intoarce la Cotroceni va urma inca o taiere de salarii si pensii!
Raspunde

ibra

Acum 11 ani

Sibienii si-au dat seama de greselile regimului opresiv basescian si acum reactioneaza! Felicitari! A venit momentul sa se faca dreptate si la referendum sa spunem un DA hotarat!
Raspunde

DVD

Acum 11 ani

trebuie trimis un comando ptr a opri ciuma portocalie si pe teroristul suspendat
Raspunde

Puie Monta !

Acum 11 ani

Postacii pdl = postacii usl = aceeasi mizerie ! o tara condusa de impostori si hoti are nevoie de un popor de cersetori, retardati , ciorditori , proeneti si qurve , pe scurt romani.
Raspunde

radu

Acum 11 ani

29 iulie, ziua referendumului, este Ziua Judecăţii, momentul în care România trebuie să aleagă: îl mai vor românii pe Băsescu şi pe gaşca lui de hoţi să îi conducă, fure şi umilească în continuare?
Raspunde

Puie Monta !

Acum 11 ani

TEXTUL COMPLET : 29 iulie, ziua referendumului, este Ziua Judecăţii, momentul în care România trebuie să aleagă: îl mai vor românii pe Băsescu şi pe gaşca lui de hoţi să îi conducă, fure şi umilească în continuare, sau gasca noua si infometata de hoti trece la butoane pentru a ne fura si umili ?
Raspunde

radu

Acum 11 ani

Regimul Băsescu a însemnat tot ce se poate mai rău: corupție fără precedent, minciună fără limită, furt din banii publici pentru clientela politică a PDL și sărăcie pentru milioane de români.
Raspunde

Magda

Acum 11 ani

Da spuneti da pentru Putin-Voronin-Kondyakov -Iliescu- Voiculescu -Nastase - Ponta si alti crini ofiliti!
Raspunde

Georg

Acum 11 ani

Scapi de dracu\', dai de ma-sa...
Raspunde

@18,19

Acum 11 ani

S-ar putea ca masa sa fie mai buna !!! DA !!!!! JOS BASESCU !!!
Raspunde

@18

Acum 11 ani

apropo ! Ofilit e Base si gasca lui ! PS.ai uitat sa -l treci si pe Miron Cosma !
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus