Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
14°C

E.On Gaz incepe lucrarile pe bulevardul Victoriei. Pana pe 3 septembrie

În prima zi a săptămânii viitoare, echipele de constructori angajate de E.On Gaz vor începe lucrările de înlocuire a rețelelor de distribuție la un pachet ce cuprinde șapte străzi. Cea mai importantă din acestea este bulevardul Victoriei, stradă pe care lucrările vor dura până pe trei septembrie.
Primul tronson pe care vor începe lucrările este cel cuprins între strada Andrei Șaguna și Banatului, porțiune pe care în toamna acestui an va fi instituit și sens unic. Aici, lucrările sunt programate să se încheie pe 3 august. Apoi, timp de o lună, lucrările ar urma să se întindă pe tot restul bulevardului, până la intersecția cu strada Avrigului. În ultima parte a străzii, recent reabilitată, stratul de asfalt turnat este doar cel de binder. Stratul de uzură nu a mai fost turnat, în așteptarea lucrărilor celor de la E.On Gaz. ”Traversările de intersecții se vor executa noaptea”, au promis constructorii administrației locale.
Echipele de muncitori angajate de aceeași companie vor începe tot pe 30 iulie și lucrările de reabilitare a rețelei de pe strada Dealului. La fel, traversarea către strada Alba Iulia va fi realizată pe timp de noapte, pentru a nu îngreuna traficul.
Timp de două luni, de la 1 august, echipele angajate de E.On Gaz vor lucra și pe străzile Aleea Geniștilor și Gh. Țițeica. Mai puțin ar trebui să dureze lucrările de pe străzile Cloşca (30 iulie -2 august), M. Sturza (2 – 5 august) și Bobâlna (3 – 9 august).

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus