Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

Petre Grigoras, indignat de reprogramarea meciului cu Gaz Metan: "E chiar umilitor!"

Liga Profesionistă de Fotbal a reprogramat meciului dintre Gaz Metan Mediaş şi Pandurii Tg. Jiu, din etapei a II-a a Ligii I, fapt ce a pus pe jar conducătorii și antrenorii celor două formații.

După ce Cristi Pustai s-a arătat indignat de mutarea meciului de vineri, 27 iulie, în ziua de sâmbătă, 28 iulie, a venit și rândul celor din Tg. Jiu să își manifeste supărarea față de modificarea de ultim moment a LPF. „Conducerea clubului Pandurii Târgu Jiu este indignată de reprogramarea acestui meci într-o altă zi decât cea stabilită iniţială. Antrenorul Petre Grigoraş a stabilit un anumit program de pregătire pentru echipă şi s-a procedat, conform programului stabilit iniţial, la stabilirea unui anumit program al echipei pentru această perioadă”, se arată pe site-ul oficial al echipei din Tg. Jiu.

Secretarul general al clubului Pandurii, Daniel Băloi, a explicat cum este afectată echipa de acest nou program spunând că modificarea a fost făcută în funcție de interesele altor echipe din Liga I. „După ce am fost programaţi prima etapă la o oră criminală la care jucătorii de abia puteau respira. am avut surpriza neplăcută ca meciul de la Mediaş să fie reprogramat în funcţie de interesele altor echipe din Liga I. Suntem la capătul puterilor după numai două etape şi i-am ruga pe cei de la LPF şi Digi Sport să aibă grijă şi de inima noastră. Fiecare club are un obiectiv propus, pentru fiecare sezon, şi trebuie respectat. Dacă la fiecare etapă vom schimba programul după interesul unor anumite persoane vom ajunge în situaţia să ne prezentăm demisia de onoare. Unii joacă în Cupele Europene, iar unii şi-au propus acest obiectiv. Cei care stau în birourile de la LPF trebuie să ţină cont de toate părţile implicate în fenomenul fotbalistic al Ligii I. Aşa cum noi îi respectăm, aşteptăm acelaşi respect din partea dumnealor. Împreună putem găsi soluţii rezonabile. Aşa cum Steaua, CFRCluj, Dinamo şi FC Vaslui au finanţatori şi conducători, la fel şi noi, Pandurii Târgu Jiu, avem un obiectiv fixat de finanţatorii clubului şi trebuie să răspundem în faţa propriilor suporteri. Nu cerem decât măsuri egale de judecată în faţa celor care organizează şi care îşi propun cu adevărat respectarea campionatului Ligii I la fotbal. Respectă, ca să fii respectat! Considerăm că ce s-a întâmplat în primele după etape în privinţa programării meciurilor este o coincidenţă neplăcută şi fără justificare!. Ne cerem scuze că uneori mai trebuie să punem şi unele întrebări, pe care la rândul nostru le primim din partea unor antrenori profesionişti, licenţiaţi de FRF (cum ar fi ciclul săptămânal de pregătire). Cei care organizează această competiţie trebuie să înţeleagă că unii dintre cei care participă în campionatul Ligii I pun multă pasiune”, transmit gorjenii.

Uite hotelul, nu e hotelul!

Gorjenii se confruntă și cu alte probleme, în afară de cele din planul sportiv: hotelul la care au făcut rezervările pentru meciul de vineri a transmis că nu poate caza echipa pandurilor în ziua de vineri, pentru meciul de sâmbătă. „Vă spun sincer că acum cei din conducere caută un hotel în care să putem sta toţi. Se făcuseră nişte rezervări de cazare iar acum, se pare că nu prea am avea loc toţi pe acolo. Va trebui să stea jucătorii într-o parte, maseurii să facă masaj pe la alt hotel, doctorul să stea la Sibiu, e chiar umilitor şi cei care au făcut acest lucru au făcut o gafă mare de tot. După câte ştiu eu, cel puţin cu o săptămână înainte, ar trebui să ne anunţe la ce oră jucăm. Nu e nici un fel de problemă, puteau să ne anunţe că jucăm la ora 11:00, şi le jucam pe toate dacă voiau la ora 10:00 dimineaţa. dar puteau măcar să ne anunţe că jucăm vineri sau sâmbătă la ora respectivă şi ştiam că vom juca atunci pe toate, dar e inadmisibil să te anunţe cu trei zile înainte că nu mai joci şi să schimbe data şi ora disputării. Este chiar desconsiderare totală şi o lipsă totală de profesionalism a celor care au luat această măsură. Nu ştiu cine sunt, nu mă interesează dar sunt slabi dacă au făcut aşa ceva", a spus antrenorul Petre Grigoraş în cadrul conferinţei de presă săptămânale a clubului. 

Gaz Metan Mediaș - Pandurii Tg. Jiu se joacă, așadar, sâmbătă, de la ora 19.00. Partida este transmisă în direct de canalul DIgi Sport 1.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus