Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

Se intrerupe furnizarea apei in zona Calea Dumbravii – Argesului

Mai multe străzi din zona de sud-vest a orașului vor fi afectate de întreruperea furnizării de apă, în cursul zilei de luni, 30 iulie. Reprezentanții SC Apă – Canal SA susțin că furnizarea apei va fi întreruptă între orele 9:00 – 19:00 și va afecta consumatorii din perimetrul delimitat de străzile: Calea Dumbrăvii – Argeşului – Octavian Goga (parţial, între Bahluiului şi Al. Vlahuţă) – Ciprian Porumbescu – G-ral Moşoiu – Privighetorii. ”De lipsa apei  vor fi afectaţi şi consumatorii din zona Hilton – Grand - Pădurea Dumbrava şi vor fi scăderi de presiune în zonele adiacente”, informează reprezentanții Apă-Canal.
Societatea de distribuție a apei va pune la dispoziţia consumatorilor o cisternă cu apă menajeră ce va staţiona la intersecţia străzii Octavian Goga cu Bahluiului.
Lucrările sunt executate de SC Hidroconstrucţia SA, în cadrul Proiectului de reabilitare şi extindere a reţelelor de apă şi canalizare din municipiul Sibiu, finanţat prin POS Mediu din Fondul de Coeziune al Uniunii Europene.

Relaţii suplimentare pot fi obţinute la Dispecerat, tel. 0269/222.777, telverde 08008.202.202.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus