Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
9°C

Tristete in regat: Lena Headey din Game of Thrones divorteaza

Primăvara şi vara nu au fost chiar anotimpuri ale îndrăgostiţilor în lumea cinematografiei. Cel puţin în ultimul an. Actriţa Lena Headey ('Game of Thrones') divorţează de Peter Loughran, anunţă Voici.

Poate numele lor nu spun mare lucru. Este vorba însă de regina Cersei din serialul fantastic 'Game of Thrones'. Contrar situaţiei din lumea imaginară care a făcut-o cunoscută, Lena Headey poate divorţa fără să rişte decapitarea. După Vanessa Paradis şi Johnyy Depp, Seal şi Heidi Klum, Jennie Garth şi Peter Facinelli, Tom Cruise şi Katie Holmes, un alt cuplu pune punct căsătoriei.

Invocând diferenţe ireconciliabile, Cersei-Lena a depus o cerere de divorţ pe 20 iulie la Curtea Superioară din Los Angeles ca să se despartă oficial de muzicianul Peter Loughran, cu care nu mai locuieşte de un an. Cei doi, care s-au căsătorit în 2007, au un fiu, Wylie Eliot, născut în martie 2010.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus