Duminică,
18.04.2021
Innorat
Acum
8°C

Serie noua de cursuri de limba engleza, cu profesori din Marea Britanie

Facultatea de Litere şi Arte din cadrul Universităţii „Lucian Blaga” din Sibiu organizează împreună cu BREDEX (British-Romanian Educational Exchange Programme) – Marea Britanie, a doua serie de cursuri de limbă engleză (nivel intermediar) pentru tineri, elevi din ciclul gimnazial şi liceal, precum şi studenţi sau proaspeţi absolvenţi.

Cursurile vor începe pe 6 august și vor fi susţinute de Nicola Chapman de la Universitatea din Southampton și Emilia Armattoe-Fowler de la Universitatea din Warwick, Marea Britanie.

Înscrierile se fac la sediul Facultăţii de Litere şi Arte, B-dul. Victoriei, nr. 5-7, la sala 22 (parter).

Cursurile se vor desfăşura în intervalul orar 09:00-12:00, de luni până vineri.

Taxa de înscriere este de 70 RON.

Silvana Armat

de Silvana Armat

Foto
Telefon:
0741 106 094

Comentarii

1 comentarii

sibianca

Acum 8 ani

Oare de ce in universitati din alte orase aceleasi cursuri sunt gratuite??? De ex.: \"ŞCOALA DE VARĂ BREDEX SE ÎNTOARCE!! În perioada 9 iulie - 24 august 2012, vă aşteptăm la cursuri gratuite de limba engleză. Acestea sunt organizate de Facultatea de Litere, Universitatea \"Dunărea de Jos\" din Galaţi, în cadrul programului BREDEX (British - Romanian Educational Exchange) şi au o tradiţie de peste 15 ani.\"
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus