Duminică,
05.02.2023
Ninsori Usoare
Acum
-7°C

Serie noua de cursuri de limba engleza, cu profesori din Marea Britanie

Facultatea de Litere şi Arte din cadrul Universităţii „Lucian Blaga” din Sibiu organizează împreună cu BREDEX (British-Romanian Educational Exchange Programme) – Marea Britanie, a doua serie de cursuri de limbă engleză (nivel intermediar) pentru tineri, elevi din ciclul gimnazial şi liceal, precum şi studenţi sau proaspeţi absolvenţi.

Cursurile vor începe pe 6 august și vor fi susţinute de Nicola Chapman de la Universitatea din Southampton și Emilia Armattoe-Fowler de la Universitatea din Warwick, Marea Britanie.

Înscrierile se fac la sediul Facultăţii de Litere şi Arte, B-dul. Victoriei, nr. 5-7, la sala 22 (parter).

Cursurile se vor desfăşura în intervalul orar 09:00-12:00, de luni până vineri.

Taxa de înscriere este de 70 RON.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Silvana Armat

de Silvana Armat

Foto
Telefon:
0741 106 094

Comentarii

1 comentarii

sibianca

Acum 10 ani

Oare de ce in universitati din alte orase aceleasi cursuri sunt gratuite??? De ex.: \"ŞCOALA DE VARĂ BREDEX SE ÎNTOARCE!! În perioada 9 iulie - 24 august 2012, vă aşteptăm la cursuri gratuite de limba engleză. Acestea sunt organizate de Facultatea de Litere, Universitatea \"Dunărea de Jos\" din Galaţi, în cadrul programului BREDEX (British - Romanian Educational Exchange) şi au o tradiţie de peste 15 ani.\"
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus