Sâmbătă,
20.04.2024
Ceata
Acum
6°C

Se da startul la Pro Istoria Fest Rasnov! Pe scena vor urca B.U.G. Mafia si Alternosfera

Pro Istoria Fest, festivalul care îşi propune „să pună muzica prezentului în slujba trecutului”, după cum spun organizatorii, continuă şi în 2012 cu promovarea unor noi cetăţi de mare rezonanţă istorică.

„Ca şi anul trecut, festivalul doreşte să aducă în atenţia publicului obiectivele cultural-istorice şi turistice aflate pe teritoriul României, printr-o serie de evenimente de înaltă ţinută culturală şi artistică. Festivalul revine în acest weekend la Râşnov, cetatea fiind inclusă în circuit şi în 2011, când peste 5.000 de persoane au participat la eveniment”, spun organizatorii.

În perioada 4-5 august, la Valea Cetăţii Râşnov pasionaţii de muzică vor avea parte de două zile de concerte hip hop şi rock alternativ.

Sâmbătă, 4 august, pe scenă vor urca Spike, Bitză, Maximilian şi B.U.G. Mafia.

Duminică, 5 august, va fi o zi dedicata rock-ului alternativ, cu nume precum Black Star, Changing Skins, Grimus şi Alternosfera.

Programul:

Sambata – 4 august

Ora 18:00 – Spike

Ora 19:00 – Bitza

Ora 20:00 – Maximilian

Ora 21: 00 – B.U.G. Mafia

Duminică – 5 august

Ora 18:00 – Black Star

Ora 19:00 – Changing

Ora 20:00 - Grimus

Ora 21:00 – Alternosfera

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus