Luni,
17.01.2022
Innorat
Acum
2°C

Spectacole de tango argentinian la cupola din Parcul Sub Arini

Prima duminică din august, a adus în Parcul Sub Arini primul spectacol de tango al acestei veri. În fiecare duminică seara, timp de o lună, publicul se va putea bucura de dans, alături de dansatori profesionişti şi amatori, care vor aduce dansul argentinian în mijlocul oraşului, în cadrul serilor „Caminar del Tango”.

„Deci, în fiecare duminică, sibienii se pot bucura de muzica de tango şi, cei care ştiu, pot şi dansa, în cupola din Sub Arini. Sperăm ca sibienii să aprecieze muzicalitatea şi atmosfera placută, relaxantă, care va fi găzduită în cadrul evenimentelor de promovare „Caminar del Tango” din fiecare duminică. Intrarea este libera pentru orice sibian”, a spus Sorin Negrea, organizatorul evenimentului.

Vizualizari: 244

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

3 comentarii

Mihaela

Acum 9 ani

Regret ca am ratat prima duminica.Nu cred ca ati anuntat anticipat dar,oricum FELICITARI pentru initiativa.
Raspunde

Santal

Acum 9 ani

Dar duminica din 12 a fost f frumos: cu lumini aprinse la Cupola, racoare, muzica, dansatorii, a fost aproape magic... Felicitari!
Raspunde

Dan

Acum 9 ani

Suuuuuper ideea! Felicitari! Vin si eu!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus