Duminică,
26.03.2023
Partial Noros
Acum
13°C

Pieton accidentat mortal in Cristian

A traversat strada pe un loc nepermis și a fost omorât pe loc. Accidentul s-a produs aseară în jurul orei 23.30, șoferul implicat în accident a fost Ioan Domnariu din Săliște, patronul societății Total NSA, iar victima Dumitru Pampu din Cristian, în vârstă de 64 de ani. ”Accidentul rutier s-a produs în următoarele împrejurări: P. Dumitru (64 de ani, domiciliat în localitatea Cristian), s-a angajat în traversarea drumului naţional prin loc nepermis şi neiluminat, fiind surprins şi accidentat de un autoturism condus regulamentar de D. Ioan (45 de ani, domiciliat în localitatea Sălişte). În urma accidentului a rezultat decesul pe loc al pietonului. Conducătorul auto nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Cercetările sunt continuate de poliţiştii rutieri”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Sibiu. 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 588

Comentarii

1 comentarii

cQBpTSMoyPWeaK

Acum 10 ani

Ete, fleoşc După ce s-au băgat bani een mansardă, apceoriş, zugrăviri etc, au descoperit la urmă că cade turnu' peste toate Doar se ştie de 33 de ani că e o clădire de risc seismic ridicat, nu eenţeleg de ce ate2ta grijă tocmai acum. Poate ca să protejeze ceasul cu clopot? De istorie nu cred că eei pasă cuiva realmente, că s-ar fi văzut de mai demult.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus