Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Hambasan: Vrem un loc in primele cinci

 

CSU Voința Șelimbăr Sibiu își propune la începutul sezonului o clasare în primele cinci echipe ale seriei și dacă se poate, chiar promovarea. Totuși, primul obiectiv este formarea unei noi echipe, competitive. ”Este mai greu cu mai puține echipe, pentru că va fi un campionat mai concentrat, mai multe echipe care își vor propune promovarea în prima ligă. Noi nu ne propunem promovarea, ci un loc în primele cinci din serie și să facem o echipă competitivă”, susține Ioan Hămbășan. Legat de lotul cu care Voința va juca în noul sezon, Hămbășan spune că  vor mai fi jucători care vor pleca, plus doi, trei jucători care mai pot fi aduși.  ”Am terminat cantonamentul, am jucat deja câteva meciuri de pregătire, mai avem trei planificate și vom fi pregătiți de startul campionatului. Vor mai fi noutăți la echipă, sunt și jucători care vor pleca, astfel încât la sfârșitul acestei perioade de pregătore să avem un lot de 22 de jucători în total pe care să ne putem baza. Sunt și jucători pe care nu ne putem baza 100%, de care ne vom despărți”, a anunțat situția lotului, Hămbășan.
Până la debutul în noul sezon, la echipa antrenată de Dorin Zotincă au jucat în amicale trei jucători împrumutați de la  FC Vaslui: Răzvan Neagu, Valter Heil şi Sergiu Popovici. Cei trei vor evolua la Voinţa, dacă vor confirma, sub formă de împrumut.
Sergiu Cristian Popovici este născut în martie 1993, este un mijlocaș stânga, cotat la 50.000 de euro. Popovici are și un meci în naționala României Under 19, după ce a jucat în octombrie 2011 împotriva Suediei. Răzvan Neagu, de asemenea adus de la FC Vaslui este atacant, născut în mai 1987, jucător de picior drept cotat la 150.000 de euro. Valter Heil, de asemenea adus de la Vaslui este un tână de 22 ani, ce joacă pe postul de fundaș central.
În prima etapă a turului de campionat, pe întâi septembrie, Voința va juca în deplasare împotriva celor de la Corona Brașov, o echipă nou-promovată în Liga II. Primul meci pe Stadionul Municipal îl vor avea împotriva celor de la ALRO Slatina. "Pentru mine, nu există adversar bun sau slab. Acesta este programul, nu discutăm asupra lui, că e bun, sau rău. Respectăm fiecare adversar dar vom încerca să câştigăm fiecare meci. Mergem din aproape în aproape", a mai afirmat antrenorul Voinței, Dorin Zotincă, pentru liga2.ro, legat de primele etape ale campionatului.
 
CASETĂ
Prima etapă: 
SERIA II
Luceafărul - FC Argeş
Damila - FCM Tg. Mureş
Alro - FC Timişoara
Corona Brașov - Voinţa Sibiu
Unirea - FC Maramureş
CS Mioveni - FC Bihor
ACS Recaş – UTA
CSM Rm. Vâlcea stă

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

7 comentarii

OLD FAN

Acum 11 ani

asa conducator......asa echipa:))))
Raspunde

mosu

Acum 11 ani

o echipa modesta in divizia A batea sportul la el acasa cu1-2 ,v.marcel-cotora , boar , b bucur , stanescu, - jurca, margarit, [min.77 laurentiu ] dorinel munteanu, szenes- vasai , predatu,[80 burchel]. antrenor , v. hizo marcatori- min 12 szenes si min 84 laurentiu printre rezerve majearu si mihali ..am dori o asa echipa la sibiu acuma dar cine ar plati jucatorii
Raspunde

OLD FAN

Acum 11 ani

mosule......INTER nu a fost deloc o echipa ....modesta, adu-ti aminte anul 1990 cand am batut DINAMO la Sibiu cand a dat Stelea cu sapca de pamant de ciuda .......atunci DINAMO avea o echipa mare!!
Raspunde

:))

Acum 11 ani

primele cinci, din liga 4 poate la ce jucatori si antrenori au acum.
Raspunde

NEW FAN

Acum 11 ani

Echipa asta cu conducatorul iubit nu are nici o sansa. Cersesc bani si atat, acest conducator nu a dat bani nici cand era in liga 4,ne prosteste pe fata si vrea sa prosteasca mai nou si selimbarul ca pe Johanis nu a putut. Rusine
Raspunde

hllJGQHHsNJsWtDTtFs

Acum 11 ani

Stimat dle Galmeanu,cateva remarci si ctrrcouei referitoare la comentariile Dv.Imaginea a 4-a: Parasim Pta Universite4tii spre Sala Dalles fotografia este facuta chiar din fata Hotelului Ambasador , precum se si poate deduce usor din ramele metalice ale ferestrelor de pe partea stanga (vezi imaginea a 7-a), dintre care cele glisante ale restaurantului se deschideau vara, deci persoana priveste inspre Sala Dalles si spre Piata Universite4tii Imaginea a 5-a: Mergem spre Piata Romana Persoana nu s-a miscat din loc, ci a intors doar obiectivul in directia cealalta, privind spre blocul in care era ONT -ul si spre cel cu Magazinul Eva (supranumit si Durerea Femeii , fiindca cine avea bani sa-si cumpere ceva de-acolo!? ).Imaginea a 6-a: Maturatoarea nu este o cetateanca bucuresteanca care face curat, ci tot o tiganca, in slujba orasului. Asa era pe-atunci. Probabil ca si tomberonul ei se afla pe undeva prin apropiere. De multe ori maturile erau din nuiele. Nu exista insa consumul nebun de astazi, nici Chewing-gum , nici Junk-food , nici One way si Trash -ul de-acum, si nici mentalitatea de a arunca totul, de a-i da drumul pe jos.Multi turisti din vest remarcau curatenia, ne-avand habar de lipsurile din aprovizionare si consumatie.Imaginea a 7-a: Masina de culoare deschis din mijloc este o Pobeda , una din masinile rusesti ale timpului. Nu stiu celelalte masini, dar sunt convinsa ca mai exista cunoscatori care se vor putea exprima la acest subiect.Imaginea a 8-a: Chioscul es afla intre cladirea ONT si cea a Magazinului Eva , deci pe partea Hotelului Lido si nu peste drum !Salutari,Bucuresteanca din generatia de imediat dupa razboi
Raspunde

gkODRcPqZ

Acum 11 ani

Eu cand am fost ultima data la Budapesta, am fost si la dus si la intros cu trenul. Mai ales ca fiind inca studenti aveam Reducere 50% cu cupoanele pana la Arad, asa ca am iesit foarte ieftin chiar daca ne-am plimbat ceva cu trenul prin tara. Dar a fost frumos. Nu regret!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus