Joi,
28.03.2024
Parțial Noros
Acum
13°C

Calea Cisnadiei se inchide timp de un an. Intra in lucrari de 1,25 mil. de euro

În câteva zile, traficul pe Calea Cisnădiei va fi restricționat pe un tronson, pentru a permite asocierii formată din Excavacionesc Y Transportes ORSA SL și Vectra Service SRL să înceapă lucrările de reabilitare a străzii ce are o lungime totală de 1,24 km.
Contractul de reabilitare a fost semnat azi, la sediul Primăriei Sibiu, valoarea acestuia fiind de 1,256 milioane de euro, fără TVA. Termenul de execuție a lucrărilor este de 12 luni, iar cel de garanție de 48 de luni. Fondurile provin din împrumutul accesat în 2010 de la BERD de către administrația locală.

Un nou sens giratoriu

Deocamdată nu a fost stabilit exact din care capăt al Căii Cisnădiei vor începe lucrările. ”Va fi o discuție, în curând, în cadrul Comisiei de circulație, să vedem din ce capăt vor începe lucrările. Vom ține cont și de opțiunea constructorului”, a declarat, azi, primarul Klaus Johannis.
Contractul semnat alături de reprezentanții asocierii amintite prevede reabilitarea rețelelor de apă și canal, a trotuarelor, zonelor verzi, parcărilor și a carosabilului. De asemenea, la intersecția Căii Cisnădiei cu străzile Rahova și Dima va fi amenajat un nou sens giratoriu.
”Calea Cisnădiei a fost folosită mai puțin în ultimul timp pentru că s-a deteriorat mult. Ne-am gândit că e bine să fie reabilitată”, a mai declarat primarul Klaus Johannis.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

11 comentarii

Mircea

Acum 11 ani

Peste un an, dupa terminarea lucrarilor de asfaltare pe Calea Cisnadiei firma cu gazele urmeaza sa taie asfaltul ca sa schimbe tevile.
Raspunde

buluc

Acum 11 ani

@1 mare destept mai esti
Raspunde

@buluc

Acum 11 ani

are dreptate mircea. este sabotaj ce fac cei de la gaz fata de primar si sibieni. Exemplul cel mai bun este calea turnisorului. Stratul de uzura lipseste pt ca baietii de la gaz se lasa asteptati. inadmisibil
Raspunde

xx

Acum 11 ani

baieti oamenii de la gaz au un an sa intervina si cred ca o vor face.
Raspunde

MOS CRACIUN

Acum 11 ani

Politica nationala-sabotati Sibiul,furati-l,terenurile Sibiului sint ale Bucurestiului,Brasovului,padurile ale Albei,stricati ce construiesc,oamenii cu bani care construiesc in Sibiu bagatii in puscarie,sibienilor bagatile pumnul in gura sa nu vorbeasca,amenintatii,fugaritii in strainatate,improscatii cu noroi,cenzuratii in media nationala si vorbitii de rau,infiltrativa in media locala si sapatii din interior,furatile deconcentratele,infiltrativa ca parlamentari de Sibiu si trimitetile banii la Bucuresti,Brasov,Cluj,Iasi,Vilcea ,furatile gazu,punetiva sefi la ei acasa si conducetii spre dezastru.nu-i lasati sa intre in UNESCO ca sa nu-si renoveze orasul.URA,URA ,URA-TRAIASCA POLITICA ROMANEASCA
Raspunde

ULOS

Acum 11 ani

Toate strazile facute noi sunt denivelate din \"nastere\". SA NU MAI VORBIM DE CANALE. Drumarii sibieni nu sunt in stare sa faca canale in strazile noi astfel incat sa nu iti rupi masinia cand treci peste ele. Sa ia exemplu din Targu Mures. Nu am vazut strada noua nespata. De gaz, de apa, de oricine. !!! ESTE HAOS IN SECTORUL DE DRUMURI IN ORASUL SIBIU!
Raspunde

Veta

Acum 11 ani

Calea Cisnadiei nu are 1,4 km. Strada aceasta are unul din capete in Mihai Viteazu. Celalalt capat este la iesirea spre Cisnadie. La pas (pe jos) o parcurgi in maxim 10 minute, de ce o sa dureze un an ca sa fie reparata?
Raspunde

jimi asfaltatoru

Acum 11 ani

Mai lasatine cu conparatile cu alte orase ca mai umblam si noi prin tara pot sa spun fara nici o modestie ca SIBIU la ora actiala e cel mai performant oras din tara felicitari administratiei primariei singura institutie care isi respecta promisiunile restu multa gargara nimic concret si util
Raspunde

alin

Acum 11 ani

cum sa reabilitezi 1.24Km intr-un AN de zile!!!! ce e cu aberatia asta???
Raspunde

Locatar pe Cal.Cisnadiei

Acum 11 ani

Pe panoul expus la capatul strazii dinspre M.Viteazu,scrie ca lucrarile vor fi terminate in18 luni. Comunicatul primariei aici scrie ca lucrarile vor dura 12 luni ! CRED CA AR TREBUII MACAR SA VA PUNETI DE ACORD DOMILOR,pentru ca ori cum NU VETI TERMINA LA TIMP !
Raspunde

#

Acum 11 ani

evz.ro/detalii/stiri/primarul-pasionat-de-cravate-se-da-singur-in-judecata-953416.html
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus