Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Revista Transilvania se muta in sediul Bibliotecii Astra

După ani buni în care Centrul cultural interetnic Transilvania – cel care editează Revista Transilvania – a funcționat la mansarda Direcției pentru cultură de pe strada Tribunei, sediul Centrului se mută în aripa nouă a Bibliotecii județene Astra.
Potrivit unui proiect de hotărâre a Consiliului județean (în subordinea căruia funcționează Centrul), CCI Transilvania va primi în administrare o suprafață de 123 de mp: o cameră de 35,5 pentru redacție, una de 23 de mp pentru contabilitate și una tot de 23 de mp pentru conducere. Alături de acestea vor mai fi disponibile spații de depozitare, holuri și o baie.
În prezent, acest spațiu este folosit de Biblioteca județeană drept unul de cazare.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 299

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

5 comentarii

Brasovean

Acum 11 ani

Revista aceasta, din pacate, este cam ingropata. Acum o fac niste veleitari de nivelul 3.
Raspunde

Veta

Acum 11 ani

Conducerea redactiei nu poate \"vietui\" in redactie, are nevoie de spatiu separat? Organizarea e cam corporatista, pe banii fraierilor care platesc impozite. Daca tot are si departament de contabilitate, puteti prezenta un bilant, ceva?
Raspunde

cineva

Acum 11 ani

Domnu Brasovean, uita-te pe google la la urmatoarele chestiuni: Radu Vancu, Revista Transilvania... La cine te referi ca era de nivelul 1: cumva la Lupu sau vreu securist ca Tomus? Iar Veta \"care spala chiuveta\", ai impresia ca la revista Transilvania se fura banii poporului? Pai daca tu crezu ca un buget de sub 100 mii euro poti fura mare branza, revista fiind singura institutie de profil din tara cu un numar minim de angajati si singura din suibordinea CJ care de ani buni de zile inapoiaza bani catre consiliu, apoi crede-ma, esti retardata rau....
Raspunde

cineva

Acum 11 ani

Miros de asemenea la cele 2 comentarii de mai sus la Veta o contabila de biblioteca mancatoare de branza care in mod elocvent si-a dat numele de cod Veta, iar la primul comentariu cineva din apanajul sau chiar un mancator de oi anti-semit...
Raspunde

Veta

Acum 11 ani

Sediul din imagine a costat prea mult, trebuie inchiriat unei firme private - pe multe mii de euro. Biblioteca poate functiona in sediul vechi. Avem in Sibiu 40.000 de prapaditi care n-au ce manca si care primesc alimente de la UE. Boierie pe banii fraierilor.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus