Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

Doi ciobani au baut impreuna, dupa care unul l-a taiat pe celalalt cu briceagul

Cei doi ciobani își exersau meseria la o stână situată pe raza localităților Șomartin-Săsăuș.

Incidentul dintre cei doi s-a produs ieri, cinci septembrie, în jurul orei 04.30. După ce bărbații au băut bine s-au pus pe ceartă. De la un mic diferend și până la un conflict cu arme albe a mai fost doar un pas. C. Nicolae, în vârstă de 53 de ani, domiciliat în localitatea Răşinari, l-a ameninţat cu un topor pe B. Simion. Acesta din urmă, de 36 de ani, domiciliat în localitatea Săsăuş, și-a lovit prietenul de pahar cu un briceag în zona toracică.

În urma agresiunii, victima a fost transportată la Spitalul Clinic Judeţean Sibiu. 

Cercetările în acest caz au fost preluate şi vor fi continuate de către procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu sub aspectul săvârşiriii infracţiunii de tentativă la infracţiunea de omor, cu autorul în stare de libertate.

foto: arhivă

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

cip

Acum 11 ani

semi-mioritza........
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus