Sâmbătă,
25.06.2022
Cer Senin
Acum
16°C

Furnizarea gazului se intrerupe pe 22 de strazi

E.On Gaz anunță întreruperea furnizării gazului metan pe 22 de străzi din Sibiu, în prima zi a săptămânii viitoare, timp de aproximativ patru ore. De la ora 08:00, alimentarea cu gaze naturale va fi sistată, pe 10 septembrie, pe străzile Bâlea, Uzinei, Axente Sever, George Enescu, Șerbota, Gh. Țițeica, Galileo Galilei, Ion Creangă, Pantei, Lirei, Surul, D. Coresi, Măgura, Gheţăriei, Depoului, Fabricii, Corneliu Coposu, Simion Mehedinţi, Lector, Constituţiei, Urlea şi Podragu.
Până la ora 12:00, ora anunțată pentru reluarea alimentării, echipele celor de la E.On Gaz vor scoate din funcțiune o ”stație de reglare sector”.
”Compania reaminteşte consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute. În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al E.ON Gaz Distribuţie la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Romtelecom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie)”, anunță cei de la E.On.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus