Marţi,
16.04.2024
Cer Senin
Acum
22°C

Servus Sibiu la debutul sezonului 2

După o vară în care reflectoarele nu s-au ferit complet de ea, Nicolle Stănese revine pe micile ecrane, la Antena 1 Sibiu, cu cel de-al doilea sezon al emisiunii Servus Sibiu. Încă din start, sezonul se anunță plin de surprize. Platoul emisiunii a trecut printr-un make-over ce îl face și mai spectaculos decât era iar bandul emisiunii este unul... nou-nouț. Prima emisiune din noul sezon va avea loc duminică, 16 septembrie, începând cu ora 12. Cum luni începe școala, Nicolle și echipa Antena 1 Sibiu au pregătit o grămadă de premii pentru elevii ce schimbă vacanța pe banca de la geam. Invitați în prima emisiune din noul sezon sunt Cosmin Balcu, șeful Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență împreună cu soția lui, Ioana Dănețiu de la Inspectoratul Școlar Județean și interpreta de muzică populară Anca Mărginean. Aceasta din urmă vine cu un nou videoclip lansat recent, clip realizat de prezentatorul Antenei 1 Sibiu, Radu Nechit.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus