Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Furnizarea gazului, intrerupta din nou pe 23 de strazi

La fel ca acum aproximativ două săptămâni distanță, sibienii care locuiesc pe 23 de străzi din zona străzilor Bâlea – Corneliu Coposu vor rămâne fără gaz metan timp de câteva ore. E.On Gaz anunță că întreruperea furnizării este programată pentru vineri, 21 septembrie 2012, timp de patru ore, începând cu 08:00. Motivul: ”efectuarea unor lucrări specifice la sistemul de distribuţie a gazelor naturale”.
Vor fi afectați locuitorii de pe străzile Bâlea, Uzinei, Axente Sever, George Enescu, Șerbota, Gh. Țițeica, Galileo Galilei, Ion Creangă, Pantei, Lirei, Surul, D. Coresi, Măgura, Gheţăriei, Depoului, Fabricii, Corneliu Coposu, Simion Mehedinţi, Lector, Constituţiei, Urlea, V. Hugo şi Podragu.
”Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, cel mai probabil în jurul orei 12.00. Compania reaminteşte consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute”, anunță reprezentanții E.On Gaz, într-un comunicat de presă.
Telefoane la care pot fi obținute relații suplimentare sau anunțate posibile defecțiuni sunt 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Romtelecom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus