Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
8°C

Marius Postolache: "Eu, jucatorul Marius Postolache, ma pricep la fotbal, nu la procese si la clatite"

Contactat de ziarul Turnul Sfatului pentru a-și exprima punctul de vedere față de acuzațiile pe care Ioan Hămbășan, președintele CSU Voința Sibiu, i le-a adus în conferința de presă de astăzi, jucătorul Marius Postolache s-a rezumat la spune că nu se pricepe la „procese și la clătite”, ci doar la fotbal.

Ioan Hămbășan a declarat, astăzi, că în finalul lunii mai, a primit un sms de la Postolache, în care fotbalistul îi cerea patronului restanțele salariale. Hămbășan a catalogat mesajul primit de la Marius Postolache ca fiind o tentativă de șantaj, lucru pentru care finanțatorul sibian a și depus o plângere penală împotriva fostului său angajat.

Fotbalistul nu a vrut să se angreneze într-o discuție detaliată, motivând că încă se află în litigiu cu clubul sibian și că nu dorește să fie sancționat de conducerea acestuia. Însă, Postolache s-a întrebat retoric „de ce nu a arătat sms-ul?” .

Drept la replică

Turnul Sfatului l-a contactat pe fotbalist pentru a afla poziția sa față de acuzele lui Ioan Hămbășan, iar fotbalistul a răspuns criptic că nu se pricepe „la procese și la clătite”, ci doar la fotbal. „Dreptul la replică la toate spusele domnului președinte este în felul următor: am un litigiu cu clubul, nu pot să spun mai multe, chiar dacă mi-aș dori. Însă, să se știe un lucru: eu, jucătorul Marius Postolache mă pricep la fotbal, nu la procese și la clătite”, a declarat Marius Postolache pentru Turnul Sfatului.

Neplătit de șase luni

Postolache nu a intrat în detalii, deoarece a spus că între el și clubul de fotbal din Sibiu există în continuare un litigiu, dat fiind faptul că, pentru a-și recupera sumele de bani restante, acesta s-a adresat unei instanțe sportive din cadrul Federației Române de Fotbal. „Sunt neplătit de șase luni de zile, adică din luna aprilie. Pentru aprilie, mai, iunie am câștigat memoriul și momentan ne judecăm pentru lunile iulie și august. Asta se poate afla foarte ușor de la Federație, cum stă cu memoriile, nu e nici un fel de secret”, a conchis Marius Postolache, pentru Turnul Sfatului.

Citește și Hămbășan: Postolache mi-a trimis un mesaj în care a încercat un șantaj la adresa mea. Am depus plângere penală împotriva lui!

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

5 comentarii

cioara

Acum 11 ani

cioroiule dar de ce nu spui si ca ai lovit copiii aia si ca de aia te-a injurat galeria la cisnadie si ca desi te dadeai barbat si spuneai ca sari in galerie si imparti pumni ti-ai demonstrat curajul numai prin amenintari tot asupra copiilor?
Raspunde

raul

Acum 11 ani

pana sa il acuzati Ionica trebuie sa demonstreze ca este adevarat cu lovitul copiilor si culmea ADISOR a si recunoscut ca a gresit fata de el..mai bine ti-ai face griji daca e sa fie adevarat cu niste meciuri ca atunci surpriza bucuresteanul a avut dreptate iar pe cand ai nostrii ...
Raspunde

raul

Acum 11 ani

bai cioara daca se demonstreaza ca na batut nici un copil esti apoi in stare sa iti ceri scuze fata de el ???
Raspunde

Culae

Acum 11 ani

Ba miticule, pe tine te rezolv io! SA gusti si tu putin din ospitalitatea poienarilor de Sibiu!
Raspunde

cioara

Acum 11 ani

din pacate pentru el exista si martori care au vazut faza, dar problema nu este ca i-a lovit si amenintarile de dupa, ca nu si-au cerut copiii scuze din cauza ca si-au dat seama ca au gresit si pentru ca au fost amenintati de postolache.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus