Vineri,
26.04.2024
Innorat
Acum
7°C

Cartierul Josefin, ca dupa bombardament

 

Șoferii sibieni au de trecut un foarte dur test al nervilor în lunile ce vor urma. Ultimele modificări în sistemul de trafic dar mai ales lucrările la refacerea străzilor din zona centrală a orașului pot aduce pe culmile disperării chiar și cei mai calmi conducători auto. Parcă în fiecare zi, un nou semn de circulație e adăugat, un sens unic nou, o nouă stradă închisă... ce mai, Sibiul e un șantier în această perioadă. În grafic puteți vedea străzile din zona centrală unde există în desfășurare diferite lucrări. Străzile sau porțiunile de străzi marcate cu linie continuă sunt închise complet în timp ce străzile marcate cu puncte fie urmează să fie închise fie pe ele se desfășoară lucrări ce aduc un plus de dificultate traficului. De departe, cea mai afectată zonă a orașului este cartierul Josefin. Pe străzile Andrei Șaguna, Dealului, Banatului și o porțiune din bd-ul Victoriei s-a schimbat, de săptămâna trecută sensul de mers. Pe Șaguna spre Alba Iulia, pe Dealului spre Banatului, pe Banatului spre Victoriei iar pe Victoriei, de la intersecția cu Banatului, sens unic spre Șaguna. Bătaia de cap este, însă, să ajungi acolo. Zona facultății de Științe este aproape complet blocată, Coșbuc fiind singura stradă cu un minim acces auto. De asemenea, centrul istoric dă și el serios de furcă șoferilor cu treabă în zonă. 9 Mai a primit sens dublu pentru că Faurului și Ocnei sunt închise iar Turnului stă pe bancă și se pregătește să iasă la încălzire. Lucrări se mai petrec în Valea Aurie, Ștrand, Cartierul Tineretului, Vasile Aron, Lazaret, Terezian și Turnișor. Adică... peste tot. Sfat practic: luați autobuzul! O să economisiți un disc de ambreiaj, două bielete și o căruță întreagă de nervi.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

3 comentarii

cip

Acum 11 ani

pe 9 mai ar fi bine s-o lase cu dublu sens,pana la piata cibin......
Raspunde

vali

Acum 11 ani

prea multe sensuri giratorii, unele incurca sau chiar blocheaza circulatia din anumite directii Prost concept
Raspunde

rosu @ cip

Acum 11 ani

Ce, 9 mai ajunge pana la Cibin? Unul din noi nu cunoaste Sibiul..
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus