Duminică,
20.09.2020
Parțial Noros
Acum
10°C

Presedintele grupului liberal din Parlamentul European da exemplul Sibiului

23 Septembrie 2012 18:57

 

În cadrul Școlii Tineretului Național Liberal care a avut loc zilele trecute la Bruxelles, tinerii liberali au participat la o dezbatere cu reprezentați ai grupului liberal din parlamentul European, grupul ALDE. În cuvântul său președintelui ELDR, Sir Graham Watson, a subliniat ca un exemplu pozitiv, dezvoltarea și rolul jucat de orașul SIBIU în România de astăzi: ”Nu degeaba Sibiul a fost ales ca una dintre capitalele europene ale culturii. Uitați-vă la lucrurile minunate pe care le-a făcut în Sibiu Klaus Johannis. Sunt multe lucruri pe care trebuie să le facem mai bine cunoscute în întreaga Europă și sunt multe contribuțiile pe care le-au avut tinerii României nu numai la dezvoltarea României, ci și la dezvoltarea Europei”, a spus președintele ELDR. 
Din partea tinerilor liberali sibieni, invitat a fost Răzvan Pop, secretarul general al TNL România. ”Sunt onorat dar în același timp deloc surprins de faptul că Sibiul este încă odată exemplul pozitiv pe care România îl dă Europei, îl dă Uniunii Europene, de ce nu și lumii. Autoritățile centrale și locale din restul României ar trebui să se aplece mai mult asupra dosarului sibian și să învețe din experiența noastră. Noi sibienii, în schimb, trebuie să continuăm a menține ratringul pozitiv al orașului și județului nostru”, a declaraat Răzvan Pop.
La eveniment au participat Sir Graham Watson – președintele ELDR, Jorgo Chatzimarkakis – europarlamentar german,  Toine Manders – europarlamentar olandez. Din partea României au fost prezenți europarlamentarii liberali Adina Vălean, Norica Nicolai, Ramona Mănescu și Cristian Bușoi. 
Foto: www.cdep.ro

Comentarii

6 comentarii

marginean

Acum 7 ani

\"Sibiu da exemplu lumii\"! Trebuie sa fi tare tampit sa aberezi in halul asta, prostul daca nu e si fudul..
Raspunde

rosu

Acum 7 ani

De ce se lauda liberalii cu Sibiul ? Ei ce merite deosebite au in dezvoltarea orasului ?
Raspunde

@1

Acum 7 ani

Prostu fiind tu si ai face bine sa pleci de unde ai venit
Raspunde

@3, vaca cu IP 109.166.134.130

Acum 7 ani

Prost esti tu si cu toata familia ta, si pentru asta nu este de vina PNL sau PSD sau PDL sau Basexu . Asa esti tu din nascare. R.I.P.
Raspunde

Radu

Acum 7 ani

Am citit din nou articolul si nicaieri nu se spune ca datorita liberalilor arata orasul asa cum arata.Deci nu este lauda.Dar nu ar fi mai corect sa spunem ca si liberalii au contribiut,intr-o anumita masura la aceasta,la fel ca PDL-istii,PSD-istii,PRM-istii etc.Si dece trebiue sa fim mereu \"sortati\"pe categorii politice?Si de ce ne injuram tot timpul ca ..........prostii?
Raspunde

Asy

Acum 7 ani

Pentru ca nu am fost educati cum trebue din acest motiv ne crtam ca prostii
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus