Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Incep lucrarile la noul garaj al Serviciului de Ambulanta

Lucrările la noul garaj al Serviciului Judeţean de Ambulanaţă (SJA) vor fi demarate din 1 octombrie, după ce firma SC. Dinamic Grup SRL a câştigat licitaţia cu 2.480.000 lei fără TVA. Termenul de execuţie este de şase luni, dar managerul Ovidiu Luca speră ca în aproximativ trei luni garajul să fie terminat.

„Noi începem lucrările la 1 octombrie, dar eu sper că această firmă este foarte serioasă şi o să reuşască să termine, în mare, cam în trei luni, până la prima zăpadă, ca să avem unde să adăpostim maşinile. Partea mai complicată va fi la fundaţie, dar apoi ridicarea nu ar trebui să le ia prea mult timp, de aceea sperăm ca vremea să ţină cu noi şi până ninge să avem garaj nou”, declară Ovidiu Luca.

La Seviciul de Ambulanţă al Judeţului Sibiu sunt 30 de maşini în stadiu de funcţionare, care în perioada construirii noului garaj, sunt parcate pe un teren din apropierea Serviciului de Ambulanţă.

Noua hală va avea o suprafaţă de 600,88 metri pătraţi şi va include 14 locuri de parcare pentru ambulanţe, şase pentru maşini şi o spălătorie auto.

Ambulanţa renunţă la maşinile vechi

Şapte autoutilitarea ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă au fost scoase din uz şi vor fi puse la dispoziţia instituţiilor care le solicită. Maşinile casate care nu vor fi solicitate de alte instituţii, vor fi scoase la licitaţie şi vândute, iar în cazul în care nu există cumpărători vor fi vândute la fier vechi.

„Săptămâna trecută am trimis referat de punere la dispoziţie a şapte autoutilitare către toate instituţiile. Până acum am primit doar o cerere din partea Spitalului de Psihiatrie şi aşteptăm să vedem dacă o să mai fie cereri. Pentru maşinile care rămân o să facem o licitaţie şi dacă nu se vând la licitaţie o să le vindem la fier vechi”, spune Ovidiu Luca.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus