Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Dinamo s-a calificat in optimi, in detrimentul Vointei Sibiu, dupa prelungiri

Dinamo București și-a asigurat unul din cele 16 locuri pentru următoarea fază a Cupei României-Timișoreana, după ce în 16-imi a trecut cu greu de Voința Sibiu. „Câinii” au avut nevoie de prelungiri pentru a accede în faza optimilor.

Scorul primei reprize a fost același ca la începutul meciului, 0-0, iar cele două echipe au avut fiecare câte o fază de poartă. Chiar dacă au cedat deliberat posesia, primii care au șutat pe spațiul porții au fost sibienii, în minutul 20, prin Tătar. Mijlocașul a șutat de la 18 metri, lateral stânga, obligându-l pe portarul dinamovist să respingă în corner. Replica dinamoviștilor a venit două minute mai târziu, prin Galcev, care a trimis balonul spre poarta sibiană dintr-o lovitură liberă de la 22-25 de metri. Balonul a fost reținut fără probleme de portarul Voinței.

Surprinzător sau nu, sibienii au deschis scorul după pauză, prin Heil, care a marcat în minutul 53. Strătilă a restabilit egalitatea în minutul 61. Jocul de posesie al lui Dinamo nu a putut să schimbe scorul afișat pe tabela de marcaj, iar meciul a intrat în prelungiri. Din păcate pentru sibieni, Rus a marcat, în minutul 93, cu un șut de la 16 metri și astfel a decis soarta meciului și, totodată, echipa calificată în optimile Cupei României.

Deși Voința Sibiu a fost desemnată, inițial, ca gazdă a partidei la tragerea la sorți, sibienii au pierdut acest drept în urma deciziei de a se televiza întâlnirea. Astfel, pentru că stadionul „Municipal”  din Sibiu nu are nocturnă, meciul s-a jucat în Capitală, pe terenul lui Dinamo București.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus