Duminică,
28.04.2024
Cer Senin
Acum
14°C

Semafoarele de la podul Peco au fost desfiintate

La intersecțiile străzii Alba Iulia cu Maramureșului și Autogării semafoarele au fost înlocuite cu sensuri giratorii. Acestea au fost conturate cu elemente din plastic. În următoarele zile, echipele DPC vor asfalta aceste noi sensuri giratorii. ”Rugăm participanţii la trafic să dea dovadă de înţelegere, pentru asfaltare fiind necesară închiderea pentru scurte perioade de timp a traficului, pe porţiuni”, anunță reprezentanții administrației locale.

În altă ordine de idei, aceeași sursă anunță închiderea străzii Octavian Goga la intersecția cu Argeșului până pe 30 septembrie. ” Închiderea este necesară pentru efectuarea lucrărilor de modernizare a reţelei de canalizare. În intersecţie se va putea totuşi pătrunde pe sensul dinspre strada Octavian Goga către strada Argeşului”, mai arată sursa citată.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 205

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

6 comentarii

ovidiu

Acum 11 ani

Fain ma. Ieri venind dinspre Sebes am intrat in coada vizavi de trident in turnisor. Azi odata cu oprirea semafoarelor de la cibin am venit ca prin branza la aceeasi ora 17-17:30 cand treaficul in zona este intens. Bravo domnule primar, jos palaria. Catre toti frustratii care se plang de consumul de benzina pentru cateva sute m in plus, statul la semafoare si ambuteiaje nu consuma benzina sau atunci masina merge pe aer? Hai sictir!
Raspunde

primaru fasole de costanta

Acum 11 ani

Sictir ti-ai urat tie sau primarului?
Raspunde

ovidiu

Acum 11 ani

ii copy-paste, ca si ponta. mi-o fost lene sa-l adaptez. probleme?
Raspunde

sofer

Acum 11 ani

felicitari domnule primar era normal la cite masini tranziteaza sibiu plus cele care sunt inregistrate in sibiu era necesar o reevaluare a traficului felicitari continuati si nu tineti cont de unele pareri rautaciase ca s-a nu spun altceva continuativa ce vati propus ca adevarati sibieni va apreciaza ca ati facut cel mai european oras din tara spre diperarea frustatilor si detractorilor
Raspunde

SB

Acum 11 ani

Din ce cred eu (conduc de 15 ani in oras zilnic), sunt multe masini (soferi) din afara Sibiului, care nu stiu de centura inca si deci intra prin oras pentru ca asa erau invatati. Marcaje ale centurii acum exista, destul de ok, probabil in timp aspectul asta se mai modifica si tot mai multi nu vor mai intra prin oras. Este totusi un oras destul de mic, cu strazi destul de normale, nu avem noi \"mari bulevarde\" si atunci aglomeratia si nr. tot mai mare de masini ar putea deveni o problema si mai seriosa de atat. Nu doar ambuteiaje, vorbesc si de gaze, galagie, accidente, pericol la trecerile de pietoni, etc...
Raspunde

buluc

Acum 11 ani

Felicitari domnului primar, a facut o treaba perfecta, din nou!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus