Duminică,
05.12.2021
Cer Senin
Acum
1°C

Gazul a castigat jocul cu "U" Cluj. Mediesenii sunt pe locul 11

Gaz Metan a câștigat, în această seară, meciul jucat pe teren propriu în compania formației „U” Cluj, scor final 2-1. Întâlnirea medieșeano-clujeană face parte din etapa a 10-a a Ligii I.

Gazul a început jocul mai bine și a avut, în primele 15 minute, trei ocazii de gol, prin Bawab, minutul cinci, Astafei, minutul 13 , respectiv Eric de Oliveira, minutul 15. Ultimul a fost, de altfel, și fotbalistul din echipa Gazului Metan care a purtat pe braț banderola de căpitan. Asediul porții clujene a culminat cu supergolul marcat de Bawab, în minutul 23. Iordanianul a deschis scorul printr-un lob de senzație, din 8-9 metri, după o recuperare inspirată a lui Astafei în apropierea liniei de 16 metri a careului mare al clujenilor. După marcarea golului, meciul a curs în aceeași direcție, însă medieșenii au ratat alte trei-patru ocazii importante. Tot Bawab avea să trimită balonul în poartă. De această dată, fotbalistul, care a trecut pe la echipele secunde ale „granzilor” din Spania – FC Barcelona și Real Madrid, a înscris, din cinci-șase metri, lateral stânga, cu capul, după o centrare a lui Ciprian Petre, din corner.

Oaspeții au înscris în minutele de prelungiri, prin Paulinho, dintr-un penalty obținut pentru un fault al lui Ciucă. În ultimele două minute de prelungiri, clujenii s-au năpustit asupra careului medieșean, însă încercările lor au fost în van, iar scorul a rămas 2-1 pentru Gaz Metan.

Cu această victorie, a treia din 10 meciuri, Gaz Metan Mediaș a urcat pe locul 11, cu 12 puncte.

Echipele de start

Gaz Metan: Pleşca, Trtovac, Frăsinescu, Z. Markovici, Buzean, Astafei, Tahar, Eric, C. Petre, Bud, Bawab.

Rezerve: Greab, Ciucă, R. Avram, V. Negru, Cr. Todea, Vukadinovici, C. Gheorghe

„U” Cluj: Balauru, Ciupe, Christou, Erico da Silva, V. Lupu, Paulinho, Pătraşcu, V. Gheorghe, Alex, V. Dinu, Drăghici.

Rezerve: 1. Ambaris, 4. Z. Szilagyi, 8. R. Iancu, 14. Cleiton, 16. E. Nicola, 23. Muzac, 77. Krumov

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus