Marţi,
26.01.2021
Innorat
Acum
1°C

Locuri de munca in Germania pentru o suta de sibieni

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sibiu organizează în perioada 9 -10 octombrie, la Centrul de Formare Profesională a Adulţilor Sibiu, începând cu ora 9:00, selecţie pentru sibienii interesaţi să ocupe un loc de muncă în domeniul hotelier-gastronomie din Germania.

„Acţiunea are ca scop punerea în practică a acordului bilateral dintre România şi Germania, pentru acoperirea ofertelor de locuri de muncă primite din partea angajatorilor germani. Sunt oferite un număr de 100 de posturi pentru următoarele meserii: bucătar,/bucătărese, ospătari, lucrători recepţie, ajutor la bucătărie, personal curăţenie cameră. Sunt căutate persoane cu calificare profesională încheiată sau cu mulţi ani de experienţă profesională”, spun reprezentanţii AJOFM Sibiu.

Solicitanţii trebuie să deţină cunoştinţe de limba germană de bază, pentru bucătari /bucătărese, ajutor la bucătărie, personal de curăţenie cameră, vorbirea limbii germane pentru ospătari şi utilizarea competentă a limbii germane pentru lucrător recepţie.

Angajarea se face pentru perioada octombrie 2012 - aprilie 2013, iar salariul oferit este de 1.500-2.000 euro brut pe lună pentru personalul de specialitate şi 1.200-1.500 de euro brut pe lună pentru personalul auxiliar.

Persoanele interesate trebuie să se înregistreze în evidenţele AJOFM Sibiu- munca în străinatate.

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

1 comentarii

racolta laura

Acum 8 ani

lasati si unde sa va contactam daca oferiti locuri de munca sau sunati la 0269 26430 sot si sotie cautam de munca
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus