Duminică,
17.01.2021
Ceata
Acum
-10°C

Sibienii merg la victorie in derby-ul Ardealului cu U Cluj de sambata

CSU Atlassib Sibiu joacă, sâmbăta aceasta, primul meci oficial pe propriul teren în acest sezon. Adversarul sibienilor va fi U Mobitelco Cluj-Napoca.

Sârbul Nenad Markovic a declarat, ieri, că echipa este conștientă de faptul că meciul de sâmbătă va fi unul extrem de greu. Însă, „universitarii” se gândesc doar la victorie, mai ales după eșecul din prima etapă de la Tg. Jiu. „Sâmbătă ne așteaptă un meci foarte greu. E primul meci oficial acasă. Clujul e, prin tradiție, un adversar foarte greu și știm că aceste întâlniri între Sibiu și Cluj sunt unele spectaculoase. Va fi o partidă dificilă cu U Cluj, o echipă care seamănă cu a noastră, cu mulți jucători noi și antrenor nou. Sper să câștigăm acest meci. Am marcat doar 56 la puncte la Tg Jiu... Am făcut greșeli acolo. Sperăm să ne luăm revanșa sâmbătă cu Clujul. Pentru noi a fost primul meci oficial și poate că ne-a lipsit mult Gruev”, a spus Markovic.

Paul: CSU - U Cluj, derby-ul Ardealului

Mihai Octavian Paul spune că sibienii „trebuie” să câștige jocul de sâmbătă, din sala Transilvania. „Eu am jucat derby-ul Ardealului o dată. O să îl joc, acum, a II-a oară, dar din tabăra Sibiului. În primul rând, Clujul este o contracandidată la accederea în play-off. Este și derbiul Ardealului, așa cum am mai spus. Trebuie să câștigăm. La Tg. Jiu, cei de acolo sunt foarte puternici pe teren propriu. Ne-am apărat foarte bine în acel meci. A fost o zi mai proastă la aruncările libere.”, a spus, ieri, acesta.

Fanii, chemați la meci

Bulgarul Gruev încă nu este refăcut. „A făcut doar alegări. Marjanovic are o contuzie”, a menționat Horațiu Floca, directorul sportiv al clubului, care este convins de faptul că suporterii sibieni vor merge la meci în număr cât mai mare. „Am convingerea că sibienii vor fi alături de noi la acest nou început al unei echipe, și ea nouă, care se construiește, aici, la Sibiu. Am convingerea că meciul cu Clujul stârnește mari pasiuni la Sibiu și ne-am bucura foarte mult dacă sala ar fi arhiplină. Să fie convinși fanii că jucătorii vor face absolut totul să îi mulțumească prin jocul lor. Salutăm și inițiativa suporterilor, care vor împărți fluturași prin care îi invită pe oameni la meci”, a mai spus oficialul grupării de baschet din Sibiu.

Biletele pentru CSU- U Cluj se vând până vineri, la club. Sâmbătă de la 18.00, tichetele de intrare la meci vor putea fi achiziționate de la Sala Transilvania.

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus