Joi,
18.04.2024
Innorat
Acum
5°C

Samuraiul de Orlat: iese in plimbare cu sabia la spinare

Un tânăr din Orlat, mândru posesor de sabie ninja, și-a scos, noaptea trecută, arma la plimbarea de seară.

Tânărul cu doar 21 de primăveri la activ, n-a apucat să umble prea mult pe ulițele satului, iar, aseară, în jurul orei 2.30 a și fost reținut de polițiștii din cadrul secției nr.6 Poliție Rurală Orlat. Culmea, pe strada Grănicerilor!

Lungime de 95 de centimetri

Bărbatul, identificat de poliţişti în persoana lui H. Petru, domiciliat în localitatea Orlat, avea asupra sa o sabie tip ninja, a cărei lungime este de 95 de centimetri. „Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii prevăzute şi pedepsite de art.2 pct.1 din Legea 61/1991 republicată, respectiv portul, fără drept, în locurile şi împrejurările în care s-ar putea primejdui viaţa sau integritatea corporală a persoanelor ori s-ar putea tulbura ordinea şi liniştea publică, a cuţitului, pumnalului, sişului (...) ori a altor asemenea obiecte fabricate sau confecţionate anume pentru tăiere, împungere sau lovire”, transmit reprezentanții IPJ Sibiu.

sursă foto: cibosteca.ro

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 549

Comentarii

3 comentarii

x

Acum 11 ani

corectati titlul...primbare
Raspunde

y

Acum 11 ani

cu ce sa ,,umple\" strazile ?
Raspunde

A

Acum 11 ani

Tarani prosti
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus