Vineri,
23.04.2021
Ploi Scurte
Acum
9°C

Furnizarea gazului se intrerupe pe 23 de strazi

E.On Gaz Distribuție anunță întreruperea furnizării gazului timp de aproximativ nouă ore, în cursul zilei de joi, 18 octombrie. Vor fi afectate, începând cu ora 08:00, străzile Uzinei, A. Sever, G. Enescu, Şerbota, Ţiţeica, G. Galilei, I. Creangă, Pantei, Lirei, Suru, D. Coresi, Măgura, Gheţăriei, Depoului, Fabricii, C. Coposu, S. Mehedinţi, Lector, Constituţiei, Urlea, Podragu, Bâlea şi V. Hugo.
Potrivit companiei de distribuție, în acest timp vor fi efectuate lucrările de înlocuire a staţiei de reglare de sector Măgura din municipiul Sibiu. ”Noua staţie reprezintă o investiţia în valoare de circa un milion de lei şi are ca scop îmbunătăţirea parametrilor de distribuţie a gazelor naturale pentru consumatorii din zonă”, informează E.On Gaz.
Reluarea furnizării gazului se va face treptat, începând cu ora 17:00. ”Compania reaminteşte consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute”.
Pentru a anunța eventuale disfuncționalități, sibienii pot apela  dispeceratul de urgenţă al E.ON Gaz Distribuţie la numerele de telefon 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Romtelecom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).

 

Vizualizari: 134

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus