Joi,
18.04.2024
Innorat
Acum
5°C

Lup explica de ce nu mai apare pe liste: Orice are o limita

Sibiul are trei parlamentari care nu vor mai candida pentru un nou mandat: Ioan Cindrea, care între timp a fost ales președinte al Consiliului Județean Sibiu, Minerva Boitan care a invocat motive personale și Mircea Silvestru Lup. Social democratul a explicat pentru Mediafax care este motivul pentru care nu mai candidează: "Orice are o limită şi am considerat că e suficient un mandat", a declarat Lup. Surse din cadrul PSD spun ănsă că Lup a devenit indezirabil pentru actuala conducere a organizației județene după atacurile la adresa președintelui Ioan Cindrea și după susținerea în campania pentru alegerile locale a unui candidat independent la Cisnădie, în dauna candidatului USL. ”Nu vreau să intru în acest conflict, nu este al meu, este problema lor cum îl vor rezolva. Ne apropiem de sărbătoarea Paștelor și nu vreau să intru în mizerii, mi-e scârbă. Nu am ce discuta nici cu Besoiu, nici cu nimeni. Besoiu ar trebui să se ducă la muncă, la o muncă cinstită”, declara Lup în vară referitor la conflictul iscat între organizațiile PSD Sibiu și PSD Cisnădie.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

4 comentarii

pt Cindrea

Acum 11 ani

Bine face si spune Lup. Cindrea este omul care isi bate joc de colegii lui. Este un om fara scrupule, calca si pe cadavre ca sa-si atinga scopul dupa care uita de tot si de toti. Cindrea este cel mai pervers om si nu are cuvant. Cuvantul si vorbele lui = O. Stiti cine vorbea si spunea urat despre Lup? Va spun eu, Amalia Cindrea desteapta!!! Da va spun ca-n realitate ii o proasta care la fel ca Cindrea se foloseste de oameni. Oamenii astia s-au gasit, au aceleasi caractere.
Raspunde

un sibian

Acum 11 ani

lasa ca nici asta de care se face vorbire mai sus nu-i mai bun...nu ne mai aburiti
Raspunde

bula

Acum 11 ani

Individul asta e ultimul jeg penal, incult si agramat... de fapt ca mai toti politicienii care nu au avut succes in afaceri sau profesional; au intrat in politica si apoi s-au imbogatit. RUSINE!9334
Raspunde

do re mi

Acum 11 ani

dor de munca nu au acesti politicieni inca tineri ptr ca s-au invatat cu hau haul si le este rusine sa se intoarca unde au foat incadrati candva .Da chiar rusine ptr ca pe timpul lor au disparut locurile de munca findca nu s-au ocupat sa dezvolte locuri noi de munca Alesi nostri nu fac nimica nici legi nici bunastare ptr popor dar un singur gand au inavutirea rapida si pensii de parlamentari de parca nu ar fi egali nostri cu drepturi egale la munca si la pensi ca orce angajat
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus